Green Conference 2009 (12 noiembrie 2009)

Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc pe 12 noiembrie in cadrul hotelului Crowne Plaza din Bucuresti.

Agenda evenimentului propune analize, studii de caz si best practices, in cadrul unor prezentari interactive, ce vor aborda teme precum integrarea eco-responsabilitatii in planul de afaceri: de la viziune la executie; strategii creative de pozitionare pe care pot miza astazi brandurile verzi; eficientizarea bugetelor sau cum sa dezvolti campanii eco de impact, cu resurse limitate; eco-responsabilitatea si ROI - cum poate contribui adoptarea unui comportament verde la dezvoltarea si cresterea profitabilitatii unei afaceri pe termen lung etc.

Evenimentul se va incheia cu Green Social Media, o sesiune speciala de workshop-uri dedicate eficientizarii campaniilor de comunicare green cu ajutorul social media (Twitter, bloguri, Facebook etc.) Vor fi analizate si evidentiate avantajele si oportunitatile oferite de social media in promovarea initiativelor verzi prin canale, strategii si tehnici ce vizeaza cresterea vizibilitatii online, implicarea comunitatilor si influentatorilor in sprijinirea cauzelor verzi etc.

Participarea se face pe baza de invitatie gratuita, evenimentul fiind deschis specialistilor de marketing, PR & corporate affairs, brand management, organizatiilor si asociatiilor de mediu, eco-bloggerilor, jurnalistilor, eco-antreprenorilor etc.

Toti cei interesati se pot inscrie printr-un e-mail la office [la] evensys [punct] ro cu datele personale complete (nume, prenume, adresa de e-mail valida) si cateva detalii despre activitatea derulata, ce se pot dovedi relevante in contextul evenimentului (reprezentant ONG, eco-blogger etc), pana la data de 9 noiembrie.  Locurile sunt limitate.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Job Cocktail - Eveniment de Cariera si Antreprenoriat (12 - 14 noiembrie 2009)

Evenimentul, organizat de Go & Go Media Grup, va avea loc in perioada 12 - 14 noiembrie, in incinta Casei de Cultura a Studentilor din cadrul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti.

Pe langa targul de job-uri, participanti au acces la sesiuni gratuite de pregatire profesionala pe teme precum Antreprenoriat, Modele de Succes, Plan de Afaceri, Responsabilitate Sociala Corporatista si Angajat in UE.

Editia de anul acesta a evenimentului vine cu o noutate pentru companii, oferind angajatilor acestora posibilitatea de a participa la o sesiune de pregatire pe tema Managementul Schimbarii.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.