Curs “Managementul performantei furnizorilor” (12 - 13 octombrie 2010)
Evenimentul, organizat de Acumen Integrat, va avea loc in zilele de 12 si 13 octombrie, la U Business Center, in Bucuresti.

In cadrul cursului va fi abordata urmatoarea tematica: Introducere - Concepte generale in managementul performantei; Selectarea furnizorilor/stabilirea si administrarea grupurilor de furnizori preselectati; Crearea sistemului de management al performantei furnizorilor; Introducere in utilizarea de KPIs pentru monitorizarea performantei furnizorilor; Managementul performantei - Acordurile privind Calitatea Serviciilor (SLAs); Dezvoltarea si utilizarea de scorecard-uri si dashboard-uri pentru monitorizarea performantei furnizorilor; De la masurarea la invatarea si imbunatatirea performantei furnizorilor; Aplicarea in organizatii a cunostintelor acumulate in timpul cursului.

Taxa de participare este de 1.550 de lei/persoana (nu se aplica TVA), la care se pot acorda diverse reduceri de pret.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

BTS Global Tournament (12 octombrie - 7 decembrie 2010)
BTS Global Tournament este o competitie in care echipe din intreaga lume se intrec intr-o simulare de business in cadrul careia invata efectiv cum sa conduca o afacere pe care o preiau impreuna cu produsele, serviciile, liniile sale de dezvoltare etc.

Evenimentul se va desfasura online si va avea o abordare de tip ”learning by doing”, invatare aplicata, experientiala, pe parcursul a zece saptamani de competitie si cinci runde de simulare online. Totul se desfasoara intr-un birou virtual, ca atare, participantii nu sunt nevoiti sa plece de la birou sau sa petreaca o saptamana in afara programului de lucru intr-un anumit loc.

Pentru inceput, participantii au acces la prezentari interactive despre componentele declaratiei de venit, bilant, cash flow, relatia intre acestea, indicatori de profitabilitate. Pe parcursul desfasurarii competitiei de business, au acces la rapoarte despre piata, competitie, studii de marketing, feedback referitor la alegerile facute si impactul acestora in strategia si rezultatele companiei din studiul de caz.

Desi pot manevra milioane de euro si pot vedea efectele imediate ale deciziilor pe care le ia echipa lor, in functie de dinamica pietei in care activeaza, totul este virtual iar deciziile soldate cu pierderi reprezinta numai baza pentru urmatoarea incercare, mai bine documentata.
Fiecare echipa este ajutata cu sfaturi si feedback pe parcursul competitiei. Oricand participantii pot contacta telefonic sau prin intermediul email-ului echipa de consultanti care faciliteaza procesul de invatare.

Pana in prezent, au participat la turneu companii din urmatoarele domenii: Consultanta, Energetic, IT/Telecom, Farmaceutic, Medical, Financiar, Constructii, Chimic.
Competitia se adreseaza angajatilor cu potential de promovare in functii de conducere, sefilor de departamente, managerilor de orice nivel.

In acelasi timp, competitia este foarte potrivita pentru acele firme cu un climat antreprenorial, unde se doreste implicarea angajatilor in luarea deciziilor, iar viziunea lor asupra intregului proces de business este foarte importanta.

Taxa de participare este de 3.500 de euro/echipa. O echipa poate fi formata din patru - cinci persoane, iar pretul se poate negocia in functie de numarul de echipe inscrise din cadrul unei companii.

Compania Von Consulting este reprezentantul BTS Global Tournament in Romania. Mai multe informatii pot fi gasite aici.