Seminar Flash & Fresh - Reducerea responsabila a costurilor (13 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Asebuss, va avea loc pe 13 aprilie, in Bucuresti.

Seminarul se adreseaza directorilor generali, directorilor de functiune din companii de productie, retail, servicii de orice fel, cu responsabilitati legate de stabilirea si urmarirea politicii de control a costurilor sau de implementarea sa la nivel de functiune.

Tematica abordata in cadrul seminarului va fi urmatoarea: Ce este costul pana la urma si in ce se materializeaza la nivel de companie; De ce costul e diferit de cheltuielile din situatiile financiar - contabile; Ce inseamna o strategie de cost redus versus o strategie de reducere a costurilor; Cum poti oferi clientilor ”haute couture” la costuri de ”pret a porter”; Tehnici si tactici eficiente in programele de reducere a costurilor; Personalul si furnizorii, cele mai costisitoare resurse?! Internetul si gandirea laterala - mijloace inteligente de reducere a costurilor; De ce trebuie sa gandim parteneriate strategice in vremuri de criza.

Taxa de participare este de 490 de lei/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 


Curs ”Planificarea resurselor si calculatia costurilor in intreprinderi” (13 - 16 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Omicron Consulting, va avea loc in perioada 13 - 16 aprilie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Notiuni de baza despre intreprindere; Notiuni despre absorbantii de costuri ai intreprinderii; Planificarea resurselor intreprinderii. Aplicatii; Ce sunt cheltuielile si ce sunt costurile; Antecalculatia cheltuielilor si a costului unitar. Aplicatie; Postcalculatia cheltuielilor si a costului unitar. Aplicatie; Metode de calculatie a costurilor. Aplicatie; Pragul de rentabilitate si reglarea eficientei intreprinderii / centrului de  responsabilitate. Studiu de caz; Controlul afacerii prin intermediul costurilor. Metode de reducere a costurilor. Aplicatie; Managementul schimbarii la implementarea calculatiei costurilor.

Taxa de participare este de 1.000 lei (TVA inclus)/persoana. Inscrierile confirmate de plata taxei se fac cu cel mult patru zile inainte de inceperea cursului.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.