Eveniment Lumea SEO PPC (13 noiembrie 2010)
Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) sau SEO (Search Engine Optimization), organizate de Ionut Munteanu si Olivian Breda.

Editia din 13 noiembrie va avea loc la Orange Concept Store, in Bucuresti, avand ca tema principala “Gestionarea relației cu clientii”.

Printre temele care vor fi abordate in cadrul evenimentului se numara: “Vreau sa apar peste rezultatele PPC” - Despre lucrurile incredibile pe care le cer clientii; Gestionarea relatiei cu clientii. La final va avea loc o sesiune de brainstorming asupra unui studiu de caz al unei persoane din sala.

Participarea la eveniment este gratuita, in limita a 50 de locuri.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Communication for Techies” (13 - 14 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea loc in zilele 13 si 14 noiembrie, in Bucuresti.

Scopul training-ului este de a imbunatati abilitatile de comunicare ale liderilor din domeniul tehnic si de a transmite care sunt metodele cele mai eficiente de a oferi informatii si feedback catre echipa din subordine.

In prima zi de curs vor fi abordate urmatoarele teme: Provocarile intalnite in comunicare; Procesul de comunicare; Ascultare activa; Feedback; Sedinte, follow-up, rapoarte; Managementul conflictelor.

Agenda cursului in cea de-a doua zi cuprinde: Comunicare cu echipa; Comunitati interdisciplinare de practica; Comunicare cu peers; Comunicare ierarhica; Comunicare multiculturala.

Taxa de participare este de 400 de euro/persoana (fara TVA), la care se pot acorda diverse reduceri de pret.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.