TeComm - Transylvania eCommerce Conference&Expo (13 - 14 octombrie 2011)
Evenimentul este organizat de Libero Events si va avea loc in zilele 13 si 14 octombrie, in Cluj Napoca.

Conferinta este dedicata proprietarilor de magazine online, furnizorilor acestora si celor care intentioneaza sa isi dezvolte un business online.

TeComm isi propune sa ofere informatii si solutii pentru probleme specifice, precum si studii de caz eficiente pentru optimizarea activitatii de comert online.

Printre vorbitorii prezenti la eveniment se numara Pavol Magic (Head of Communication - Etarget), Mihai Manoliu (Sales Manager - ePayment), Marius Ghenea (Presedinte - Fit Distribution), Bogdana Butnar (Industry Manager - Google Romania), Dorin Boerescu (CEO - 2Parale), Alexandru Israil (Guerilla Marketing Trainer - MarketMinds), Cristian Manafu (Managing Partner - Evensys), Cristian Herghelegiu (Business Strategy - ePayment), Liviu Taloi (Owner - Web Audit).

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Conferinta “Connection 2011” (13 - 16 octombrie 2011)
Evenimentul, organizat de roPot, va avea loc in intervalul 13 - 16 octombrie, la Wolf Hotel din Bran.

Conferinta este una internationala si are ca tema “Inovarea Sociala in Europa Centrala si de Est”, adresandu-se celor implicati in initiative, proiecte, organizatii deja active in zona sociala, indiferent daca sunt din sectorul profit sau non-profit, si care isi doresc sa dezvolte aceste proiecte intr-un mod inovativ si sustenabil.

In cadrul evenimentului se vor reuni invitati internationali, participanti din regiune, antreprenori, reprezentanti din mediul corporate si ONG-uri, intr-o serie de prezentari si workshop-uri. Conferinta va gazdui si sesiuni pentru schimbul de idei si experiente, pentru gasirea de noi parteneri, initierea de colaborari cu initiative similare si complementare in regiune.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.