Seedmoney Wednesday Breakfast (14 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, la Bucharest Hubb.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 


Curs “Active Listening” (14 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 14 aprilie, la Hotel Dacia RRT, in Bucuresti.

Fie ca este vorba de inaintarea unei oferte coerente unui client sau de desfasurarea unei sesiuni de negociere la un inalt nivel de profesionalism, obiectivul cursului este de a invata participantii cum sa poata asculta pe toate canalele posibile mesajele transmise de fiecare persoana cu care interactioneaza.

Punctele cheie ale cursului vor fi urmatoarele: invatarea pasilor ce sunt de parcurs pentru o ascultare activa si interactiva; constientizarea nevoilor celui cu care interactionam; invatarea tehnicilor de control a propriilor emotii ce intervin in cadrul unei discutii.

Taxa de participare este de 130 euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Eveniment Romanian Managers - “Valori, Cultura si Motivatie in Managementul Vanzarilor” (14 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Romanian Managers, va avea loc pe 14 aprilie, la Cafepedia, Piata Romana, in Bucuresti.

Publicul tinta este format din antreprenori, manageri generali, directori de vanzari etc.

Agenda evenimentului cuprinde: Descopera cum valorile personale pot afecta succesul in vanzari; Afla cum si in ce masura vanzarile sunt influentate de cultura fiecaruia dintre noi; Realizeaza motivatia in vanzari astfel incat aceasta sa aiba exact efectul pe care l-ai dorit; Eficientizeaza procesele de vanzari si aloca bugete bine structurate; Descopera cum te pot ajuta specializarile - pe magazine, pe producatori, pe distribuitori, pe produse.

Taxa de participare este de 95 de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Campus Party Europe (14 - 18 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Ministerul pentru Stiinta si Inovatie din Spania, cu sprijinul Comisiei Europene, va avea loc in perioada 14 - 18 aprilie, la Madrid.

Pe toata durata evenimentului, un numar de circa 800 de tineri din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene vor lua parte la conferinte, workshop-uri si activitati axate pe trei domenii - Stiinta, Creativitate Digitala si Inovatie.

La eveniment poate participa orice persoana care fie este developer, digital artist etc, fie pur si simplu are ca pasiune tehnologia.

Trei dintre cele mai bune proiecte prezentate in cadrul “Projects Forum”, ce se va derula pe perioada Campus Party Europe, vor fi premiate cu cate trei mii de euro fiecare. Pentru premiere va fi selectat cate un proiect din domeniile Stiinta, Creativitate Digitala si Inovatie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.