OpenCoffee Bucharest (14 aprilie 2011)
Evenimentul, realizat de Bogdan Iordache, organizator al conferintei How To Web, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, intre orele 09.30 si 12.00, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Bucharest se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac pe Facebook. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta “PR And The Web” (14 aprilie 2011)
Evenimentul este organizat de revista Biz si va avea loc pe 14 aprilie, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.

Conferinta  dedicata PR 2.0 si comunicarii digitale  se adreseaza managerilor de marketing si comunicare, reprezentantilor agentiilor de PR, consultantilor social media, directorilor de marketing, brand managerilor, bloggerilor sau oamenilor de media.

Discutiile vor fi impartite in trei sesiuni - PR 360, Comunicarea digitala in relatii publice si Kit-ul specialistului in PR 2.0. Printre speakerii prezenti la eveniment se numara: Daniel Pana (Director Marketing BCR), Vali Petcu (Pro-Blogger, Zoso.ro), Crenguta Rosu (Managing Partner DC Communication), Bobby Voicu (General Manager Intact Interactive), Cristian China-Birta (Antreprenor Online), Iulian Comanescu (Managing Partner Comanescu) si Cristian Mezei (Partner Advanced Ideas).

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Simpozion “Solutii pentru dezvoltarea durabila a autoritatilor publice locale din Banat si Oltenia” (14 aprilie 2011)
Evenimentul, organizat de BTL Design si Agora Group, va avea loc pe 14 aprilie, la Hotel Timisoara - Sala Viena, din Timisoara.

La eveniment sunt invitati reprezentanti ai administratiei publice locale si furnizori de solutii din mediul privat si sectorul public, scopul evenimentului fiind acela de a identifica solutiile cele mai potrivite si mai noi de pe piata care se potrivesc nevoilor actuale din administratie.

Printre principalele subiecte abordate in cadrul simpozionului se numara: Solutii pentru dezvoltarea comunitatilor locale; Solutii pentru izolarea termica a locuintelor; Solutii in sprijinul dezvoltarii durabile: solutii de eficientizare a activitatii / solutii de scadere a costurilor.

Taxa de participare este de 1.100 lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs de previziune in procesul de bugetare (14 - 15 aprilie 2011)
Evenimentul, organizat de Asebuss - Exec-Edu, va avea loc in zilele de 14 si 15 aprilie, la sediul Asebuss din Bucuresti.

Cursul este unul intensiv si se adreseaza managerilor de productie/operatiuni, logistica, vanzari, dar si antreprenorilor care detin responsabilitatea planificarii si gestionarii activitatii companiei si au drept scop intelegerea mecanismului de planificare, previziune si bugetare.

Obiectivul cursului este acela de a oferi instrumente vitale pentru o buna previziune si planificare in procesul de bugetare, combinand metodologia cu bunele practici din diverse industrii, prin abordarea a diverse cazuri concrete de business.

Participantii vor parcurge toate etapele necesare pregatirii efective a unui buget, precum si procesul de previziune cu toate metodele sale.

Printre temele atinse in cadrul cursului se numara: etapele sistemului de previziune, metodele calitative si cantitative de previziune, planificare versus control, costuri controlabile si necontrolabile, sisteme de bugetare.

Taxa de participare este de 345 de euro + TVA/persoana.Mai multe detalii pot fi gasite aici.