Excelez (14 - 15 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Excelez in parteneriat cu Fundatia Post-Privatizare (FPP), va avea loc in zilele de 14 si 15 mai, la Hotel Intercontinental din Bucuresti.

Publicul tinta este format atat din studenti sau tineri profesionisti, proaspat absolventi de studii superioare, cat si din cei cu o experienta mai mare de cinci ani, in pozitii de middle si top management, interesati de tot ce inseamna dezvoltare continua, performanta, schimbare, precum si antreprenoriat.

Agenda evenimentului cuprinde funshopuri si workshopuri, care vor aborda teme precum: Public Speaking; Iesirea din anonimat - Leadership; Inteligenta financiara; Smart Investments; Proactivitate in dezvoltare personala; Calea spre potentialul tau maxim; Povesti de succes cu oameni de succes.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Yahoo! OpenHack Europe - Bucharest (14 - 15 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Yahoo Developer Network, va avea loc in zilele de 14 si 15 mai, la Crystal Palace Ballrooms, in Bucuresti.

Yahoo! OpenHack Europe se adreseaza pasionatilor de tehnologie - developeri, designeri, programatori, arhitecti web - din intreaga Europa.

OpenHack-ul va fi deschis cu un Tech Talk - o serie de prezentari legate de hack realizate de unii dintre cei mai respectati dezvoltatori din domeniul web. Apoi, va urma o sesiune de 24 de ore de hacking, utilizand o colectie impresionanta de instrumente web, servicii si API-uri de la Yahoo! Developer Network, dar si alte API-uri si date de pe Internet. Evenimentul se va incheia a doua zi cu demo-urile hack.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.