“Vaneaza un viitor de succes” - Conferinta adresata studentilor economisti (14 noiembrie 2008)

Evenimentul este organizat de ECDL Romania si Asociatia DaAfaceri si se va desfasura in data de 14 noiembrie, incepand cu ora 15.00, in cadrul Facultatii de Cibernetica a Academiei de Studii Economice (ASE) Bucuresti.

Conferinta isi propune sa aduca in discutie teme privind atat dezvoltarea profesionala, cat si adaptabilitatea studentilor la mediul de afaceri actual. De asemenea, organizatorii urmaresc incurajarea schimbului de idei si experienta in domeniu nu numai intre studenti, dar si intre acestia si mediul de afaceri din Romania. Printe speakerii invitati la eveniment se numara Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR).

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs autorizat de manager de proiect (14 - 16 si 21 - 23 noiembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Schultz Consulting, se va desfasura intre 14 - 16 noiembrie si 21 - 23 noiembrie, la sediul companiei, din cadrul Palatului Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

Cursul se adreseaza managerilor din diferite companii nationale si multinationale, oricarei persoane care prin natura slujbei este implicata in elaborarea sau implementarea de proiecte, in special a fondurilor structurale.

In cadrul evenimentului, participantii vor parcurge toate etapele unui proiect, de la planificare pana la evaluarea acestuia, iar in urma absolvirii vor obtine un Certificat de Manager de Proiect recunoscut la nivel national.

Taxa de participare este de 1.600 lei, iar inscrierile se fac pana la data de 12 noiembrie, in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.