Mini Seedcamp Paris (15 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedcamp, va avea loc pe 15 aprilie, la Paris, in Franta.

Mini Seedcamp reprezinta o serie de evenimente dedicate antreprenorilor din domeniile web-tech, mobile si software din regiunea EMEA (Europe, the Middle East and Africa).

In cadrul fiecarei editii, start-up-urile selectate in urma inscrierilor sunt puse fata in fata cu antreprenori experimentati, investitori si dezvoltatori, intr-o zi de mentoring intens, discutii si prezentari.

La finalul seriei de evenimente, in luna iulie, va avea loc o selectie a proiectelor care vor beneficia de investitii. Insa, exista si posibilitatea ca un proiect se beneficieze de investitii imediat dupa oricare dintre evenimentele Mini Seedcamp.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (15 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 


Curs “Communication for Techies” (15 - 16 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea loc in zilele de 15 si 16 aprilie, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza inginerilor si liderilor din domeniul tehnic, in special celor care lucreaza in industria IT (dezvoltare software, support tehnic, telecomunicatii).

In prima zi de curs vor fi abordate urmatoarele teme: Provocarile intalnite in comunicare; Procesul de comunicare; Ascultare activa; Feedback; Sedinte, follow-up, rapoarte; Managementul conflictelor.

Agenda cursului in cea de-a doua zi cuprinde: Comunicare cu echipa; Comunitati interdisciplinare de practica; Comunicare cu peers; Comunicare ierarhica; Comunicare multiculturala.

Taxa de participare este de 400 de euro/persoana (fara TVA). Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Tehnici actoricesti pentru dezvoltarea abilitatilor de prezentare si vorbire" (15 - 16 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Extreme Training, va avea loc in zilele de 15 si 16 aprilie, in Bucuresti, si reprezinta cel de-al patrulea modul din cadrul programului Negociatorul dezvoltat de companie.

Cursul este structurat pe doua module - Tehnica prezentarii si Tehnica vorbirii - si are ca scop imbunatatirea discursului in fata unei audiente, prin folosirea de tehnici de antrenament actoricesti si exercitii specifice.

Taxa de participare este de 720 de lei (inclusiv TVA)/persoana. Pentru cei care se inscriu pana la data de 28 februarie, taxa de participare este de 600 de lei (inclusiv TVA)/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Managementul Timpului si Eficienta Personala” (15 - 16 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Human Invest, va avea loc in zilele de 15 si 16 aprilie, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Filozofia Time Management; Consecintele unor obiceiuri personale asupra productivitatii; Modelul “Prioritatile Conteaza!”; Matricea Important/Urgent si modalitati de aplicare a regulii 80/20 in preactica; Hotii de timp; Abilitati esentiale atingerii obiectivelor propuse.

Taxa de participare este de 320 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta Nationala a Agentilor Imobiliari (15 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de ARAI (Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare), va avea loc pe 15 aprilie, la Bucuresti.

Printre temele abordate in cadrul evenimentului se numara: Programul National “Prima Casa” si Certificatul Energetic; Modalitati de finantare pentru cumpararea locuintei; Impactul crizei asupra pietei imobiliare. Cand iese piata de real estate din Romania din criza; Legea privind activitatea agentului imobiliar si a agentiilor imobiliare.

De asemenea, unul dintre cei mai faimosi formatori in domeniul imobiliar, Christian Nowotny, care va sustine un atelier de lucru in cadrul conferintei. Un alt invitat va fi Manuel Negrao, Presedintele CEI – Confederatia Europeana a Agentilor Imobiliari.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.