Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor - Ramnicu Valcea 2008 (15 februarie 2008)

Evenimentul, dedicat IMM-urilor si organizat de BTL Design, are loc in Municipiul Ramnicu Valcea, incepe la ora 9.00 prin inregistrarea participantilor si se termina la ora 13.40 cu un dejun de afaceri. Participarea companiilor la acest eveniment este gratuita.

Vor avea loc doua plenare de discutii. Prima este dedicata solutiilor pentru eficientizarea afacerii, iar a doua, produselor de finantare pentru IMM-uri. Printre vorbitori se numara Aurel Saramet, presedintele Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Ing. Mircia Gutau, Primar, Primaria Municipiului Ramnicu Valcea, Carmen Radu, presedinte Eximbank, Valentin Cismaru, Presedinte Camera de Comert si Industrie Valcea si Loredana Giuran, Key Account Executive, Coface Romania. Invitat special este Ovidiu Silaghi, Ministru, Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si profesiilor Liberale. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs autorizat de Formator (15 – 17 februarie; 22 - 24 februarie 2008)

Schultz Consulting organizeaza in Bucuresti un curs de formatori cu o durata de sase zile: 15 – 17 februarie 22 - 24 februarie 2008. La sfârşitul cursului, absolvenţii vor deveni formatori certificaţi conform ocupaţiei de Formator din COR.

Evenimenul va avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bd. Octavian Goga nr. 2, Tronson 2, Mezanin, Camera 3. Taxa de participare este 1.500 RON de persoana iar inscrierile se fac pana pe data de 12 februarie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.