Eveniment Lumea SEO PPC (16 aprilie 2011)
Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) sau SEO (Search Engine Optimization), organizate de Ionut Munteanu si Olivian Breda.

Editia din 16 aprilie va avea loc la Orange Concept Store, in Bucuresti, avand ca tema principala “Cum scrii continut pentru vizitatori: oameni si motoare de cautare?”. Printre participanti vor fi atat incepatori SEO si PPC, cat si profesionisti.

Speakerii, Cristian Ignat, Bobby Voicu si Alexandru Negrea, vor vorbi despre urmatoarele subiecte: Cum sa pierzi bani si potentiali clienti folosind AdWords pe acelasi continut; Cum sa folosesti continutul pentru a creste timpul de vizitare si pentru a scadea bounce rate-ul; Continutul: relevant si/sau educational.

Numarul limita de participanti este 50, iar intrarea este libera.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Workshop "Mindset Design for Business"  (16 - 17 aprilie 2011)
Evenimentul, organizat de Vlad Stan & Partners, divizia Business Design Academy, va avea loc pe 16 si 17 aprilie, la sediul Bucharest Hubb.

Acest seminar este adresat antreprenorilor cu orice fel de experienta, precum si celor care isi doresc sa inceapa o afacere. Pentru cei din urma ar putea reprezenta un imbold extraordinar pentru a incepe.

Evenimentul isi propune sa ofere participantilor o noua perspectiva despre strategie si formularea obiectivelor, precum si instrumentele si cadrul necesar pentru a gandi o afacere la orice nivel.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.