Curs "Sistemul de impozitare a veniturilor obtinute de nerezidenti" (16 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de New Wave Training Center, va avea loc pe 16 februarie la Athenee Palace Hilton, in Bucuresti.

Cursul este dedicat persoanelor care doresc sa-si actualizeze si sa-si perfectioneze cunostintele in materie de legislatie fiscala.

Temele abordate in cadrul cursului vor fi: Ierarhizara sistemului legislativ si a legislatiilor fiscale la nivel national si international; Aspecte referitoare la platitori, la realizarea impunerii, termene de plata, aplicarea impozitului, venituri impozabile, cote de impozitare, venituri scutite; Conventii de evitare a dublei impuneri.

Taxa de participare la curs este de 450 de lei/persoana (TVA inclus), la care se pot acorda reduceri de  5% si 10%, pentru minim trei si, respectiv, cinci participanti din cadrul aceleiasi companii.

Solicitarile pentru inscrieri se fac la adresa de e-mail office@nw-tc.com

 

Curs "Formare de mediatori" (16 februarie - 1 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Human Toolkit in parteneriat cu portalul Medierea.ro, va avea loc in perioada 16 februarie - 1 martie, la sediul Universitatii "Tibiscus" din Timisoara.

Cursantii care vor promova examenul de absolvire vor putea demara procedurile de autorizare in vederea inscrierii pe Tabloul Mediatorilor autorizati, in conditiile prevazute de Legea 192/2006.

Taxa de participare la curs este de 4.250 lei, in care este inclusa si taxa de examinare.

Termenul de inscriere la curs, de semnare a contractului de formare si de confirmare a platii este 10 februarie, ora 12.00.

Mai multe informatii pot si gasite aici.