Power Sales - Curs de vanzari (16 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de Qualians, va avea loc pe 16 iunie la Novotel Bucarest City Centre.

Cursul se adreseaza persoanelor care lucreaza in vanzari si persoanelor care vor sa isi imbunatateasca abilitatile in acest domeniu.

In cadrul evenimentului vor fi evaluate diferite tehnici de vanzare si vor fi prezentate solutii concrete de adaptare a stilului de vanzare si tipuri de intrebari eficiente, in functie de fiecare client in parte.

Taxa de participare este de 369 de euro/participant. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

 

Curs “Asistent Manager” (16 - 27 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura, va avea loc in perioada 16 - 27 iunie, in Bucuresti.

Cursul este destinat formarii profesionale pentru postul de asistent manager. Obiectivul programului este de a asigura participantilor competentele sociale, organizatorice si tehnice necesare practicarii ocupatiei de asistent manager.

Cursul va aborda teme precum notiuni de drept si legislatie, notiuni de marketing, management organizational, strategic si operational sau mediul informatic, tehnici si canale de comunicare.

Taxa de participare este de 1.000 de lei/ participant. Tariful se poate achita in rate si acopera suportul de curs, materialele pentru desfasurarea cursului, prestatia formatorilor, precum si sustinerea examenului. Mai multe detalii pot fi gasite aici.