Eveniment Lumea SEO PPC - Tema SEO (16 martie 2010)
Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) si SEO (Search Engine Optimization), organizate de Ionut Munteanu si Olivian Breda.

Editia din 16 martie va avea loc la Orange Concept Store, in Bucuresti.

Tema intalnirii va fi “De la o idee civica la succesul ei, prin promovarea online”. In cadrul evenimentul, vor exista si trei sesiuni de networking (la inceput, in mijlocul intalnirii si la final).

Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Successful Presentation Skills” (16 - 17 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Skill Team, va avea loc in zilele de 16 si 17 martie, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Pregatirea si planificarea unei prezentari; Dezvoltarea abilitatilor interactive de prezentare; Dinamica grupurilor.

Taxa de participare este de 280 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Comunicare si Influentare utilizand DiSC” (16 - 17 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Human Invest, va avea loc in zilele de 16 si 17 martie, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Descoperirea celor patru stiluri comportamentale - Dominant, Influent, Stabil, Conventional; Identificarea punctelor tari si ce se intampla cand sunt folosite nepotrivit; Cum se poate comunica atunci cand esti in conflict; Cum se pot “citi” stilurile celorlalti; Cum se poate adapta stilul de comunicare (scris verbal si non-verbal).

Publicul tinta este format din persoanele care doresc sa-si creasca eficienta in comunicare, managerii executivi si supervizorii, precum si managerii de nivel mediu.

Taxa de participare este de 320 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Managementul proiectelor” (16 - 19 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Omicron Consulting, va avea loc in perioada 16 - 19 martie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Strategia Europeana de Ocupare, PND 2007-2013; CSNR si programele operationale finantate de UE in Romania; Prezentarea POS DRU, a axelor prioritare, a domeniilor de interventie si a masurilor; Matricea cadru logic. Aplicatie; Determinarea obiectivelor proiectului. Formarea parteneriatelor. Aplicatie; Completarea cererii de finantare; Elaborarea bugetului proiectului si a anexelor cererii de finantare; Ajutorul de stat. Achizitii publice.

Taxa de participare este de 1.000 lei (TVA inclus)/persoana. Inscrierile confirmate de plata taxei se fac cu cel mult cinci zile inainte de inceperea cursului.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.