Seminar “Smart Marketing Vision” (17 februarie 2010)
Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc pe 17 februarie, in Bucuresti.

Smart Marketing Vision propune o viziune clara si pragmatica asupra marketingului si asupra optiunilor de abordare a pietei pe care le au companiile.

Seminarul se adreseaza persoanelor cu responsabilitati de marketing si management si care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele de marketing, in special componenta de strategie de marketing.

Principalele teme abordate in cadrul seminarului vor fi: Ce Este Marketingul; Contextul pietei in care actioneaza o firma; Tipologia Companiilor in functie de abordarea pe care o au pe piata (marketingul pe care il practica); Ce vand companiile si ce cumpara clientii; Branding.

Taxa de participare este 150 lei + TVA/ persoana la care se aplica o reducere de 10% pentru inscrieri si plati efectuate pana la 1 februarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Expo Finantari prin Fonduri Europene (17 - 19 februarie 2010)
Evenimentul, organizat de Wyn Events, va avea loc in perioada 17 - 19 februarie, la Sala Palatului, in Bucuresti.

Aflat la prima editie, targul este dedicat solutiilor de finantare prin accesarea fondurilor structurale pentru IMM, microintreprinderi, ONG, Autoritati locale, viitori antreprenori etc.

Organizatorii evenimentului isi propun sa reuneasca toti actorii implicati in finantarea prin fonduri structurale - autoritati de management de pe langa ministerele de resort, organisme intermediare (OI), agentii de dezvoltare regionala, firme de consultanta, companii specializate in elaborarea studiilor de fezabilitate, specialisti implicati in realizarea de proiecte finantate din fonduri structurale, finantatori.

Pe toata durata de desfasurare a expozitiei, se vor derula activitati conexe - prezentari ale autoritatilor de management, exemple de buna practica, prezentari de solutii, mese rotunde etc.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs ”Excelenta in management” (17 februarie - 17 iulie 2010)
Evenimentul, organizat de Asebuss Exec-Edu, va avea loc in perioada 17 februarie - 17 iulie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului va fi urmatoarea: Management strategic; Contabilitatea si analiza situatiilor financiare; Planul de marketing; Management financiar; Comportament organizational; Supply Chain Management; Managementul afacerilor internationale; Planul de afaceri, planificarea strategica si operationala; Simulare strategica MANSTRAT.

Taxa de participare este de 2.950 euro + TVA/persoana si poate fi achitata in trei rate. Pentru inscrierea si plata integrala a taxei de participare pana la 20 ianuarie, se acorda o reducere de 250 de euro.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seedmoney Wednesday Breakfast (17 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, in Bucuresti. Locul de intalnire este de regula Orange Concept Store, cu unele exceptii care sunt anuntate din timp participantilor.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.