Conferinta Freelanceri.ro (17 februarie 2011)
Evenimentul, organizat de Arhipelago, Fundatia Post Privatizare si Mosaic, va avea loc pe 17 februarie, la Cluj-Napoca.

Conferinta Freelanceri.ro isi propune sa ofere informatii concrete despre cum un liber-profesionist poate deveni o afacere, precum si sa prezinte legatura dintre freelancing si antreprenoriat.

Temele prezentarilor din cadrul evenimentului vor fi urmatoarele: "Freelancing-ul ca afacere" (Peter Barta); "Freelancer sau tranzitia de succes de la angajat la antreprenor" (Marius Ghenea); "Sa nu se speriem (prea tare) de contabilitatea PFA" (Costel Istrate); "Capitalul de baza al unui freelancer - atitudinile + competentele transversale si transferabile" (Elisabeta Stanciulescu); "Arhitectul european - intre brand personal si corporatie" (Serban Tiganas); "Networking-ul arma freelanceri-lor de succes” (Ana-Maria Mihaila).

Taxa de participare este de 90 lei, pana pe 1 februarie, si de 120 lei, dupa 1 februarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (17 februarie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, fondator Robofun.ro, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.