Marketing for Financial Services (17 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de Evensys, face parte din seria Advertising 2.0 si va avea loc pe 17 iunie, la hotel Novotel din Bucuresti.

In cadrul seminarului vor fi prezentate tehnici, strategii si solutii pentru comunicatorii si specialistii de marketing angrenati in promovarea produselor si brandurilor din banci, asigurari si leasing.

Seminarul se adreseaza practicienilor din marketing si comunicare din banci, companii de asigurari si leasing. Numarul maxim de participanti la eveniment este de 30 de persoane.

Taxa de participare este de 175 de euro. Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Training "Managementul resurselor si al costurilor" (17 - 18 iunie 2008)

Evenimentul este organizat de ABC Training Consulting si face parte din seria de sesiuni de training open privind managementul performant al afacerii pe care compania le sustine in luna iunie. Cursul se desfasoara la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud din Capitala, in perioada 3 - 4 iunie, intre orele 18.00 - 21.00.

Sesiunile sunt interactive, aplicative si sunt recomandate antreprenorilor, managerilor si specialistilor din toate domeniile de activitate.

Trainerul evenimentului este Anda Rasca, manager general al ABC Training Consulting.

In cadrul cursului vor fi explicate criteriile de clasificare si analiza a costurilor pentru diverse activitati ale firmei si va fi determinat nivelul minim al vanzarilor pentru care firma nu inregistreaza pierderi (pragul de rentabilitate).

Taxa de participare este de 300 de RON plus TVA/persoana/sesiune.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.