European CSR Lessons (17 - 18 mai 2011)
Evenimentul este organizat de portalul ResponsabilitateSociala.ro si va avea loc in zilele de 17 si 18 mai, la Bucuresti.

Evenimentul se adreseaza tuturor liderilor de opinie care vor sa inteleaga mai bine domeniul CSR (Corporate Social Responsibility), venind cu o comparatie intre ceea ce se intampla in Romania si ce se intampla pe alte piete europene. Publicul tinta este format din profesionisti din companii sau agentii, lideri ONG, jurnalisti, bloggeri, reprezentanti ai mediului universitar sau institutional etc.

Proiectul este organizat in parteneriat cu o serie de companii multinationale din Romania, fiecare dintre acestea avand drept invitat un specialist sau decident strain, de la sediul sau central sau dintr-o tara europeana in care activeaza. Acesta va prezenta un studiu de caz despre o initiativa de CSR de impact, pe care a derulat-o. Totodata, companiile partenere vor putea prezenta initiative locale de succes, prin care au schimbat in bine viata societatii romanesti.

In fiecare dintre cele doua zile vor exista cate doua sesiuni de studii de caz, temele fiind urmatoarele: Protectia mediului; Produse si operatiuni responsabile; Dezvoltarea comunitatilor locale; Incluziune/accesibilitate.

Cea de treia sesiune - prezenta in ambele zile - se intituleaza “Idei pentru o economie europeana sustenabila”, iar in cadrul ei invitatii straini vor intra in dialog liber cu publicul roman despre domeniul CSR din tara lor, precum si despre stadiul si perspectivele la nivel european.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Curs “Implementarea si utilizarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard” (17 - 18 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Acumen Integrat in parteneriat cu portalul IndicatoridePerformanta.ro, va avea loc in zilele de 17 si 18 mai, la Hotel Bucharest Unirii Square.

Cursul se adreseaza celor care utilizeaza sau si-au planificat sa implementeze un sistem structurat pe management al performantei bazat pe Balanced Scorecard, sunt interesati de optimizarea performantei organizatiei si a pozitiei concurentiale a acesteia; doresc sa inteleaga complexitatea utilizarii si implemenatrii instrumentelor, tehnicilor si proceselor de management al performantei, au in vedere dezvoltarea abilitatilor de masurare a performantei organizationale usor de utilizat in practica.

Tema primei zile de curs este “Intelegerea Sistemului de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard”, in timp ce ziua a doua are ca tema “Implementarea si utilizarea unui Sistem de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard”.

Agenda cursului cuprinde opt sesiuni, impartite in cele doua zile dupa cum urmeaza:  Introducere - Managementul Performantei si Balanced Scorecard; Arhitectura Sistemului de Management si al Performantei bazat pe Balanced Scorecard; Studiu de caz - Dezvoltarea Arhitecturii Sistemului de Management al Performantei bazat de Balanced Scorecard; Exercitiu - Personalizarea template-urilor Balanced Scorecard; Procesul de implementare al Balanced Scorecard; Generarea de valoare cu Balanced Scorecard; Balanced Scorecard in practica - factori de succes si provocari; Aplicarea in organizatii a cunostintelor acumulate in timpul cursului.

Taxa de participare la curs este de 1.650 lei (fara TVA), iar data limita pentru inscriere este 10 mai.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.