Training de marketing pentru Restaurante, Cafenele si Baruri (17 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc pe 17 martie, la Hotel Caro, in Bucuresti.

Training-ul se adreseaza persoanelor care au responsabiliti de management si marketing pentru restaurante, cafenele sau baruri, precum si persoanelor care doresc sa isi deschida o astfel de afacere.

Principalele teme abordate in cadrul training-ului sunt urmatoarele: De ce avem nevoie de marketing in cafenele, baruri si restaurante; Pozitionarea (brandul) de cafenea, bar, restaurant; Evenimentele - instrument de crestere a vanzarilor; Satisfactia clientilor - scopul final al unei afaceri.

Taxa de participare este de 950 de lei + TVA/persoana, la care se poate aplica o reducere de 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie.

Data limita pentru inscrieri si plata a taxei este 12 martie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Luxury Days (17 - 18 martie 2009)

Evenimentul, organizat de CPP Management Consultants, va avea loc in zilele de 17 si 18 martie la Carol Parc Hotel, in Bucuresti.

“Luxury Days” se adreseaza atat executivilor din industria de lux, cat si celor interesati sa intre pe acest segment sau celor care pot oferi servicii companiilor prezente la eveniment.

Pe parcursul celor doua zile, vor fi prezentate diferite analize legate de industria de lux si vor avea loc sesiuni de prezentari sustinute de oameni din industrie. De asemenea, se vor desfasura si workshop-uri pe urmatoarele teme: Consumatorul de lux. Cum identificam si cum comunicam cu clientul de servicii si produse de lux; Solutii pentru contracararea crizei; Cum putem exploata pozitiv criza internationala; Oportunitati - Start-up.

Taxa de participare la eveniment este de 120 de euro + TVA/zi/persoana, care se va plati inainte de eveniment. Participarea este gratuita pentru un singur reprezentant al unei companii din industria de lux, inregistrarea prealabila fiind obligatorie.

Toti participantii au acces la seminarii, in limita locurilor disponibile si cu conditia unei rezervari.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.