Risk Management Forum (17 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Business Review, va avea loc pe 17 noiembrie, la Hotel InterContinental, in Bucuresti.

Forumul este dedicat analizei riscurilor cu care se confrunta companiile din Romania si modului de creare a unor solutii si sisteme de management al acelor riscuri, fie ca este vorba de riscuri de piata, de credit sau operationale.

Printre subiectele abordate in cadrul forumului se numara: managementul riscurilor comerciale in companiile din Romania, managementul riscului intern in Romania, instrumente de implementare a strategiilor de management a riscurilor, transferarea riscurilor catre alte parti, provocarile cu care se confrunta departamentele financiare, managementul riscului din perspectiva institutiilor financiare.

Programul evenimentului va include si un workshop sustinut de Fine Law, Patrascanu & Associates, cu tema ”Compliance Matters”, pentru a oferi o perspectiva din punct de vedere juridic asupra managementului riscurilor in companiile din Romania.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Transforming Customers into Long-Term Followers” (17 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Human Performance Development International (HPDI) in colaborare cu The Investor si Leaders Romania, va avea loc pe 17 noiembrie, la West City Hotel, in Cluj-Napoca.

Workshop-ul va fi sustinut de Jim Bagnola, care are o experienta de circa 30 de ani ca trainer, coach si consultant, fiind specializat in Leadership, Stress Management, Customer Service, Coaching Skills si Change Management.

Publicul tinta este format din antreprenori si manageri aflati in pozitii de conducere, care isi doresc sa consolideze relatiile pe care le au cu clientii, si care isi doresc sa gestioneze mai eficient vanzarile, in perioada de criza.

In cadrul workshop-ului vor fi abordate subiecte precum: Clientul nu are intotdeauna dreptate, insa trebuie totdeauna tratat cu dreptate; In ochii clientului, angajatul reprezinta compania; Leadershipul in orice arena reprezinta o schimbare la nivelul managementului;  Ce devine masurat si evaluat, se imbunatateste; Toata lumea este responsabila, atat pentru succes cat si pentru esec; Cum sa creezi leadership fata de clientii tai, si sa te urmeze.

Taxa de participare este de 249 euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seedmoney Wednesday Breakfast (17 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, la Bucharest Hubb.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.