Conferinta Enlightening (17 noiembrie 2011)
Evenimentul este organizat de Expo Media si va avea loc pe 17 noiembrie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti.

Conferinta este dedicata atat persoanelor din top si middle management, cat si celor care lucreaza in domeniile de vanzari, HR, operational sau marketing.

Agenda cuprinde urmatoarele teme: Viziune strategica in vremuri instabile: Oameni si strategii; Discutie: Inoveaza pentru a concura si a cuceri - Minti si inimi; De la strategie la executie; Discutie: Fii lider; De la motivatie la angajament.

Printre speakeri se numara: Ted Lattimore - CEO, Presedinte Carmanah Technologies Corp, Robert Murray - EVP Faronics Corporation (America de Nord), Sergiu Negut - Deputy CEO, Regina Maria, Roberto Lazarov - CEO, FundDeal.ro.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Leading is Everybody’s Business” (17 noiembrie 2011)
Evenimentul este organizat de HPDI (Human Performance Development International) si Fundatia Leaders si va avea loc pe 17 noiembrie, la Belgrad, Serbia.

Workshop-ul are ca teme liderul si leadership-ul echipei si va fi sustinut de Jim Bagnola, trainer, coach si consultant specializat in leadership, managementul stresului, customer service, coaching skills si change management.

Evenimentul face parte din seria de workshop-uri ”The Leadership Tour” (Cluj - Belgrad - Timisoara - Bucuresti) si se adreseaza echipelor de management atat din corporatii, cat si din companiile mici aflate la inceput de drum.

Printre principalele teme abordate in cadrul workshop-ului se numara: Diferentele majore dintre manageri si lideri; Modalitati de extindere a puterii leadership-ului in cadrul intregii organizatii; Cele cinci lucruri de baza pentru a te pozitiona si a avea o influenta reala; Sursa celor 80% din problemele intalnite la locul de munca; Legatura dintre relatia minte - trup si abilitatile de lider.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.