Introduction The Next Web - Amsterdam 2011 (18 februarie 2011)
Evenimentul, organizat de Bucharest Hubb, va avea loc pe 18 februarie, la sediul Bucharest Hubb.

Invitat la eveniment va fi Patrick de Laive, initiatorul The Next Web Conference, care va vorbi despre ce se va intampla la editia de anul acesta a conferintei. La finalul prezentarii, participantii pot ramane la discutii directe cu Patrick de Laive.

De asemenea, cei care vor participa la eveniment vor beneficia de un pret special pentru biletul pentru editia de anul acesta  a The Next Web Conference.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Managementul Timpului si Prioritatilor” (18 - 19 februarie 2011)
Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 18 si 19 februarie, in Bucuresti.

Agenda cursului cuprinde urmatoarele teme: Principii de baza si abordari privind Managementul Timpului; Factori cronofagi si modalitati de gestionare a acestora; Planificarea timpului - Principii; Prezentarea unui set de instrumente utilizate pentru planificarea timpului; Stabilirea corespunzatoare a prioritatilor; Managementul timpului in context cultural romanesc; Aplicatii. Plan de lucru individual.

Taxa de participare este de 150 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Program - Excelenta in management (18 februarie - 1 iulie 2011)
Evenimentul, organizat de Asebuss, va avea loc in perioada 18 februarie - 1 iulie, in Bucuresti.

Programul cuprinde urmatoarele module: Management strategic; Contabilitatea si analiza situatiilor financiare; Planul de marketing; Management financiar; Comportament organizational; Supply Chain Management; Managementul afacerilor internationale; Planul de afaceri, planificarea strategica si operationala; Simulare strategica MANSTRAT.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.