IT Recruitment Workshop for Recruiters (18 - 19 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de VON Consulting, intre 18 - 19 iunie, la Hotel Hilton Bucuresti, reprezinta prima actiune din Roania dedicata recrutorilor din domeniul IT.

Trainerii evenimentului sunt consultanti in recrutare si selectie de personal in domeniul IT, cu o experienta de peste 8 ani de zile pe aceasta piata, precum si specialisti cu pregatire tehnica in domeniu.

Principalul obiectiv al „IT Recruitment Workshop” este acela de a aduce mai multa expertiza tehnica in randul recrutorilor din domeniul IT.

Vorbitorii workshop-ului vor aduce cele mai noi date din piata de IT si vor prezenta tipurile de proiecte/aplicatii existente, vor aborda tema interviului cu candidatii din domeniul IT si tehnicile existente, vor expune tipurile de candidati problematici. VON Consulting, infiintata la sfarsitul anului 2003, si-a concentrat activitatile pe recrutare de specialisti si middle management in domenii precum: IT, Constructii, Vanzari, Financiar-Contabil, Administrativ.

Taxa de participare la eveniment este de 500 de euro. Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite aici.

 

Targul TIBCO (18 - 22 iunie 2008)

Targul are loc in Bucuresti, intre 18 si 22 iunie, in cadrul complexului expozitional Romexpo.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate ultimele noutati din domeniul bunurilor de consum: confectii, bijuterii, decoratiuni interioare si exterioare, tunning auto, etc.

Accesul se face pe baza unui bilet de intrare in valoare de 3 lei iar programul de vizitare este de miercuri pana sambata intre orele 10.00 - 18.00 si duminica intre orele 10.00 - 16.00.