Webinar “Finanteaza dezvoltarea afacerii tale din surse non-bancare: fonduri europene”

Webinarul face parte din programul Vodafone Business Partner, lansat pentru a oferi acces online la o serie de prezentari de business dedicate antreprenorilor, si va avea loc pe 18 mai, incepand cu ora 16.00.

Prezentarea va fi sustinuta de Radu Onofrei, consultant de specialitate in cadrul RomActiv.

Urmarirea online, in direct, a prezentarii este gratuita. Dupa incheierea webinarului, cei interesati pot accesa inregistrarea acestuia disponibila in arhiva proiectului.

Mai multe informatii despre eveniment si inscriere pot fi gasite aici.

 

Seminar “Spiritul antreprenorial - Managerul propriei afaceri sau manager angajat?” (18 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Focus Plus, in parteneriat cu ASE Bucuresti, JCI Bucuresti, United Media Corporation si IFC Polonia, va avea loc pe 18 mai, la Cristal Palace Ballrooms din Bucuresti.

Seminarul, desfasurat in cadrul proiectului “Cantrep - Dezvoltarea resurselor umane si a capacitatii interne a intreprinderilor prin intermediul antreprenoriatului”, isi propune sa prezinte avantajele, precum si dezavantajele, in a-ti manifesta spiritul antreprenorial atat intr-o companie mica ce poate fi chiar afacerea ta, cat si intr-o corporatie.

Vorbitorii prezenti la eveniment vor fi urmatorii: Anca Bidian - CEO, Kiwi Finance; Calin Tatomir - consultant IT, ex-presedinte Microsoft Romania; Andreea Rosca - consultant independent in domeniul relatiilor publice si comunicarii; Andy Szekely - antreprenor, trainer, autor si public speaker.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Lean Startup: Lessons Learned (18 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Bucharest Hubb, va avea loc pe 18 mai, la sediul Bucharest Hubb.

Publicul tinta este format din persoane care au in vedere lansarea unui start-up si isi doresc sa invete din experienta proiectelor care au la baza conceptul de tip Lean Startup. (Citeste pe Wikipedia mai multe despre acest concept.)

Editia aceasta va gazdui o prezentare pe tema Customer Development (abordarea teoretica) sustinuta de Catalina Rusu (antreprenor, Proud Host of Bucharest Hubb, facilitator al workshop-urilor Customer Centered Business Design in cadrul Business Design Academy), precum si un studiu de caz al afacerii Clinicadesanatate.ro, prezentat de Gratziela Iorga (medic si antreprenor).

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs intensiv de publicitate online (18 - 19 mai 2011)
Cursul intensiv de publicitate online este organizat de Marketeer.net si va fi sustinut de catre Doru Panaitescu in zilele 18 si 19 mai, la Cluj.

Participantii la curs pot fi din randul antreprenorilor online, brand si marketing managerilor, vanzatorilor de media online, plannerilor media sau specialistilor din agentii interactive, de media sau PR online.

In cadrul trainingului vor fi atinse urmatoarele teme: Piata de publicitate online din Romania. Despre jucatori si internauti; Planificare media online; Proiecte Beyond-the-banner; Google Adwords si alte solutii de publicitate contextuala; Web 2.0 si ramuri ale marketingului digital; Marketing viral; Segmentarea in publicitatea online.

Taxa de participare este de 395 euro + TVA/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Workshop: Curaj si imagine de antreprenor (18 - 20 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Vlad Stan & Partners, divizia Business Design Academy, va avea loc in perioada 18 - 20 mai, la Bucharest Hubb.

Workshop-ul propune participantilor un set de exercitii, unelte si tehnici menite sa-i ajute la identificarea barierelor legate de propria imagine ca antreprenor, spre a lucra la imbunatatirea ei atat pe loc, cat si ulterior.

Durata workshop-ului este de opt ore, impartite pe durata a trei zile, iar trainer va fi Claudia Mirica - trainer si consultant in imagine personala si autocontrol.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.