Training "Project MarkeTeam" (18 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc pe 18 martie la Hotel Caro, in Bucuresti.

"Project MarkeTeam" isi propune sa ofere instrumentele necesare pentru dezvoltarea abilitatilor de management, comunicare si motivare a echipei in proiectele de marketing.

Training-ul se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing sau care deruleaza proiecte de marketing in calitate de intreprinzatori.

Taxa de participare este de 1.000 de lei + TVA/persoana. La aceasta taxa se pot aplica urmatoarele reduceri: 10% pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 27 februarie; 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie, reducere cumulabila cu cea pentru inscrieri rapide. Data limita pentru inscrieri este 13 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Schimba perspectiva: Invata sa vinzi altfel” (18 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Add Value Serv, prin divizia de training Sandler Training Romania, va avea loc pe 18 martie, in Bucuresti.

Workshop-ul este adresat oamenilor din vanzari, managerilor si antreprenorilor.

Prin tematica abordata, workshop-ul atinge urmatoarele puncte: Interactiunea cumparator-vanzator; Sistemul Sandler de vanzari; Oportunitati si provocari pentru profesionistii vanzarilor.

Taxa de participare este de 185 de euro + TVA/persoana. Participantii pot beneficia de o sesiune de coaching gratuita cu Vlad Dutescu, Managing Partner la Add Value Serv, pentru a analiza provocarile anului 2009.

Pentru mai mult de sase participanti din partea aceleiasi companii, workshop-ul se poate organiza in-house.

Mai multe informatii pot fi solicitate la vlad @ sandler.com sau info-romania @ sandler.com.

 

Curs "Essentials of ROI Methodology" (18 - 20 martie 2009)

Evenimentul, organizat de United Business Development (UBD), va avea loc in perioada 18 - 20 martie, la sediul UBD, in Bucuresti.

Cursul isi propune sa ofere informatiile de baza pentru evaluarea initiativelor de resurse umane, fiind adresat specialistilor din domeniu.

Taxa de participare este de 1.200 de euro + TVA /persoana. Pentru participarea a cel putin trei persoane din cadrul aceleiasi organizatii, se acorda o reducere de 5%.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Managementul Creditului” (18 - 20 martie 2009)

Evenimentul, organizat de BRM Business Consulting, va avea loc in perioada 18 - 20 martie, la sediul Bursei de Marfuri din Bucuresti.

Cursul se adreseaza atat specialistilor in analiza de creditare, cat si managerilor care trebuie sa gestioneze riscul de credit in conditiile crizei financiare.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Principii si reguli generale privind activitatea de creditare; Debitori Unici; Credite problema; Prevederile Acordului BASEL II in domeniul riscului de credit.

Taxa de participare este de 350 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.