OpenCoffee Club (18 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Curs “Leadership Situational” (18 - 19 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Human Invest, va avea loc in zilele de 18 si 19 noiembrie, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Convingeri si perspective despre leadership; Diagnoza nivelului de dezvoltare al angajatilor; Flexibilitatea stilurilor de leadership; Potrivirea stilului de leadership cu situatia; Practica abilitatilor de leadership; Parteneriatul pentru performanta.

Publicul tinta este format din persoanele care au rol de leader si care doresc sa-si creasca eficienta, managerii executivi si supervizorilor, precum si managerii de nivel mediu, senior si top.

Taxa de participare este de 490 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta Nationala a Directorilor de Vanzari 2010 (18 - 19 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Accelera si Editura Cariere, va avea loc in zilele de 18 si 19 noiembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Principalele teme abordate in cadrul conferintei vor fi urmatoarele: Forta de Vanzari - Provocari in 2011; Prospectarea la distanta - Strategii si Unelte pentru 2011; Clientii rau platnici - Parghii Legale; Metode Moderne de Dezvoltare Profesionala; Ce urmeaza in cariera Directorului de Vanzari? - Leadership.

Taxa de participare este de 399 euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.