Training “Managementul timpulul si gestionarea stresului” (18 octombrie 2011)
Evenimentul este organizat de AchieveGlobal si va avea loc pe 18 octombrie, la Bucuresti.

Programul isi propune sa invete participantii sa analizeze, sa revizuiasca si sa prioritizeze responsabilitatile, sa inteleaga care sunt hotii de timp si cum ii afecteaza in activitatea lor, sa utilizeze eficient instrumentele de gestionare a e-mailului si a documentelor personale, sa inteleaga conceptul de stres in mediul de lucru sau sa aplice strategiile de gestionare a timpului atat pe termen scurt, cat si lung.

Cursul este structurat in trei module: Identificarea prioritatilor; Sarcinile - instrumente de organizare personala; Situatiile provocatoare - managementul stresului.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Conferinta “Leadership in business” (18 octombrie 2011)
Evenimentul este organizat de Extreme Training si va avea loc pe 18 octombrie, in Bucuresti.

Conferinta isi propune sa ajute participantii sa afle ce inseamna leadershipul in business, cum poti ajunge sa fii un leader de succes si cum afacerea ta viitoare depinde in intregime de alegerile tale si de viziunea de leader.

Evenimentul este sustinut de lectorul Monica Eugeniu, antreprenor si manager al companiei Learning About.

Accesul la conferinta este gratuit.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Conferinta “ZF Digital '11” (18 - 19 octombrie 2011)
Evenimentul este organizat de Ziarul Financiar si va avea loc in zilele 18 si 19 octombrie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti.

Conferinta isi propune sa puna in valoare inovatia si sa fie o oportunitate pentru cei prezenti, de a afla cum vad viitorul unii dintre cei mai puternici executivi si antreprenori din industria IT&C locala si internationala.

Printre speakerii prezenti la eveniment se numara Stefanos Theocharopoulous - CEO Romtelecom, Angus Slater - Director de marketing Vodafone, Severina Pascfu - CEO UPC Romania, Dan Bulucea - CEO Google Romania, Ronald Binkofski - CEO Microsoft Romania, Mihai Tudor - CEO IBM Europa de sud si de est, Florin Talpes - CEO Bitdefender, Irina Socol - CEO SIVECO, Radu Apostolescu - Vicepresedinte eMAG, Catalin Fusu - CEO Neogen.

Taxa de intrare este de 200 de euro/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Curs “Manager proiect - fonduri structurale” (18 - 26 octombrie 2011)
Evenimentul este organizat de BEFC (Best Euro Financial Consulting) si va avea loc in zilele de 18 - 19 si 25 - 26 octombrie, in Bucuresti.

Programul se adreseaza atat persoanelor care doresc sa dobandeasca informatii si cunostinte cu privire la elaborarea unui proiect pentru accesarea de fonduri nerambursabile, cat si celor care doresc sa isi valideze cunostintele dobandite pe cai informale.

Cursul isi propune sa ofere informatii cu privire la identificarea unei linii optime de finantare, criteriile de eligibilitate ce trebuie intrunite in vederea accesarii liniei de finantare, pasii necesari pentru a scrie un proiect ce poate beneficia de finantare nerambursabila.

Structura cursului cuprinde doua parti: partea teoretica, ce consta in livrare de cunostinte si informatii, si partea practica, ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica.

Taxa de inscriere este de 800 lei/participant, insa cei care se inscriu pana la data de 6 octombrie beneficiaza de o reducere a taxei la 600 lei/participant.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.