Curs “Business presentations” (19 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Qualians va avea loc pe 19 aprilie, la Hotel Novotel, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Pregatirea prezentarii; Abilitati cheie de comunicare - verbale si nonverbale; Tehnici de implicare a auditoriului, cu exercitii practice - cum sa obtineti si sa pastrati interesul; Folosirea eficace a suporturilor vizuale; Vocea - ton si varietate; Cum sa conduceti cu succes o sesiune de intrebari si raspunsuri; Reguli de aur pentru o prezentare excelenta. In final, fiecare participant va sustine doua prezentari video inregistrate si analizate de grup si de trainer.

Taxa de participare este de 369 euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Eveniment Lumea SEO PPC - Tema PPC (19 aprilie 2010)
Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) si SEO (Search Engine Optimization), organizate de Ionut Munteanu si Olivian Breda.
Editia din 19 aprilie va avea loc la Orange Concept Store, in Bucuresti.

Pe langa discutii pe tema PPC, in cadrul evenimentul, vor exista si trei sesiuni de networking (la inceput, in mijlocul intalnirii si la final).

Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 


Curs “Proceduri de achizitii publice dupa noua legislatie adaptata la Acquis-ul Comunitatii Europene” (19 - 23 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Omicron Consulting, va avea loc in perioada 19 - 23 aprilie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Principii in achizitii publice; Domenii de aplicare. Estimarea valorii contractelor de achizitie publica; Criterii de calificare si selectie. Criterii de atribuire. Reguli de publicitate; Elaborarea documentelor si a documentatiei de atribuire/a documentatiei descriptive. Elaborarea ofertelor tehnice si financiare; Proceduri de atribuire a contractelor de achizitie publica - licitatia deschisa, licitatia restransa, dialogul competitiv; Proceduri de atribuire a contractelor de achizitie publica -  negociere cu si fara publicarea unui anunt de participare, concurs de solutii, cererea de oferta; Modalitati speciale de atribuire a contractelor de achizitie publica - acordul cadru, sistemul dinamic de achizitii, licitatia electronica; Contractele sectoriale; Cai de atac  - solutionarea contestatiilor de catre CNSC si a plangerilor in instanta; Achizitii in cazul fondurilor UE. Autoevaluarea cursantilor pe baza de chestionar.

Taxa de participare este de 1.200 lei (TVA inclus)/persoana. Inscrierile confirmate de plata taxei se fac cu cel mult patru zile inainte de inceperea cursului.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.

 

Curs “Managementul timpului“ (19 - 20 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea loc in zilele de 19 - 20 aprilie, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Introducere in managementul timpului; Evaluarea mediului propriu; Managementul sedintelor; Managementul productivitatii; Planificarea pe termen lung; Instrumente si modele pentru prioritizarea taskurilor.

Taxa de participare este de 250 de euro/persoana (fara TVA). Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Business Networking” (19 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 19 aprilie, in Bucuresti.

Workshop-ul va fi sustinut de Filipe Carrera, speaker international, trainer, coach si consultant. De asemenea, Filipe Carrera detine un MBA si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresului mondial al organizatiei Junior Chamber International.

Principalele teme abordate in cadrul workshop-ului vor fi: De ce vorbim de "networking" in afaceri; Oportunitati de Business Networking; Networking folosind tehnologiile informatice; Business Networking-ul in relatiile internationale.

Taxa de participare este de 110 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Think Online (19 - 23 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de VIP Romania prin Business Club, va avea loc in perioada 19 - 23 aprilie, la Bucharest Hubb.

Proiectul se adreseaza studentilor sau masteranzilor care sunt interesati de domeniul antreprenoriatului online, care si-au lansat deja o afacere/un site sau care au de gand sa faca acest lucru in viitorul apropriat.

Participantii la eveniment vor avea ocazia sa intalneasca oameni interesati de afaceri online, sa isi formeze o echipa si sa creeze un plan de afaceri sub indrumarea unor antreprenori de succes. Vor cunoaste investitori, vor face networking, vor putea invata de la oameni cu o experienta bogata in start-up-uri. De asemenea, vor invata cum sa prezinte un pitch unui investitor si vor primi feedback.

In final, daca planul de afaceri pe care il vor dezvolta in cadrul proiectului va fi unul atractiv, vor avea ocazia sa primeasca finantare de la un investitor important.

Participarea la eveniment este gratuita. Termenul limita pentru inscrieri este vineri, 16 aprilie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.