Training "Cum controlam incasarile si platile?" (19 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de ABC Training Consulting, va avea loc pe 19 februarie la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud.

Training-ul este recomandat managerilor generali, managerilor economici si specialistilor in finantele firmei.

Temele abordate in cadrul training-ului vor fi urmatoarele: Identificarea starii de echilibru financiar, din punct de vedere al fluxului de numerar; Influenta dinamicii activitatilor de exploatare si cea aferenta investitiilor asupra evolutiei incasarilor si a platilor firmei; Politici manageriale pentru controlul incasarilor; Politici manageriale pentru controlul platilor.

Taxa de participare este de 150 de lei + TVA/persoana, iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

 

Training "2B Marketing" (19 - 20 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc in zilele de 19 si 20 februarie, la Hotel Caro, in Bucuresti.

2B Marketing isi propune sa ofere instrumentele necesare implementarii unor actiuni de marketing special adaptate mediului de business.

Training-ul se adreseaza persoanelor din companii, care vand consumatorilor organizationali si care au responsabilitati comerciale, de marketing, comunicare sau vanzari.

Taxa de participare este de 1.800 de lei + TVA /persoana. La aceasta taxa se pot aplica urmatoarele reduceri: 10% pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 2 februarie; 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie, reducere cumulabila cu cea pentru inscrieri rapide. Data limita pentru inscrieri este 16 februarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.