Eveniment Lumea SEO PPC (19 februarie 2011)
Evenimentul, organizat de Ionut Munteanu, Dana Chitrusca si Olivian Breda, va avea loc pe 19 februarie, la Orange Concept Store, in Bucuresti.

Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) si SEO (Search Engine Optimization). Editia din 19 februarie va avea ca tema generala “Affiliate marketing folosind SEO si PPC”.

Participarea este gratuita in limita a 50 de inscrisi.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferintele Regionale RURAL - Antreprenor (19 februarie - 28 martie 2011)
Seria de evenimente, organizata de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, va avea loc in perioada 19 februarie - 28 martie, in cele 23 de judete din Regiunile de dezvoltare Nord-Vest, Sud-Muntenia, Sud-Vest, Oltenia, Vest si Bucuresti-Ilfov.

Publicul tinta este format din oameni de afaceri sau persoane care doresc sa initieze o afacere in mediul rural si sunt interesati de dobandirea de cunostinte, abilitati si comportamente antreprenoriale, de dezvoltarea propriei afaceri si de accesarea fondurilor europene.

Agenda fiecarui eveniment va cuprinde urmatoarele: Prezentarea proiectului RURAL - Antreprenor. Avantaje pentru antreprenori; Cultura manageriala moderna si rolul ei in succesul companiilor; Idei de succes si bune practici internationale; Prezentari interactive cu experti internationali, consultanti, profesori, antreprenori de succes; Prezentarea modulelor Programului educational antreprenorial e-Learning; Prezentare platforme e-Learning, e-Business, e-Commerce; Formare si consultanta. Pasii urmatori RURAL - Antreprenor.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.