Forum regional de Marketing si Comunicare (19 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de Exposib International Travel, va avea loc pe 19 iunie, la Hotel Ramada, in Sibiu.   

Forumul este structurat pe trei sesiuni. Prima dintre ele, "End-to-end Communication Process", va evidentia punctele sensibile, unde comunicarea nu mai este investitie, ci pierdere. 

A doua sesiune, "Tendinte si oportunitati in marketingul anului 2008 puncteaza tendintele in marketing si comunicare la nivelul anului 2008. 

Ultima sesiune, “Internetul – tehnologie sau comunicare?” va aduce in discutie concepte precum bloguri, podcasting, nanocasting, viral marketing si se va dezbate problematica publicitatii online

Mai multe detalii pot fi gasite aici.  

 

Conferinta Marketing 24/7 (19 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de Exposib, va avea loc pe 19 iunie, la hotel Ramada din Sibiu.

Forumul regional este dedicat antreprenorilor si celor care activeaza in domeniul marketingului si comunicarii.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Training-ul  Event'Or - Pentru un Eveniment de Afaceri Reusit (19 - 20 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de Sfera Expo, va avea loc in zilele de 19 si 20 iunie si se adreseaza persoanelor care au cunostinte si experienta reduse si medii in oganizarea evenimentelor de afaceri.

In cadrul training-ului vor fi prezentate notiuni teoretice privind evenimentele de afaceri si aspecte practice ale organizarii unui eveniment de afaceri.

Taxa de participare este de 1.350 lei (+TVA)/persoana la care se poate aplica o reducere de 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie.

Data limita pentru inscrieri este 16 iunie. Mai multe detalii poti fi gasite aici.

 

Bucovina Construct – Targ de constructii in Bucovina (19 - 22 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, va avea loc in perioada 19 - 22 iunie, in

Complexul Expozitional al Centrului Economic Bucovina, langa Aeroportul Salcea.

Pe parcursul expozitiei vor avea loc seminarii si conferinte pe diverse teme de interes din acest sector economic, printre care accesarea fondurilor europene, precum si problemele actuale din industria constructiilor.

In cadrul evenimentului, destinat antreprenorilor din industria de constructii, vor fi prezentate produse din acest sector economic, precum materiale de constructii, folii bituminoase, lemn, produse si tehnologii termo-, fono-, hidro-izolante, antifoc, materiale de etansare si multe altele. Mai multe detalii pot fi gasite

.