Conferinta “Strategii financiare si de management” (19 mai 2009)

Evenimentul, organizat de Business Media Group in parteneriat cu Rockmedia, va avea loc pe 19 mai, la Hotel Intercontinental, in Bucuresti.

Conferinta isi propune sa prezinte strategii si solutii inovative pentru criza financiara, prevenirea crizei de lichiditati, planificarea financiara corecta pe timp de criza, optimizarea costurilor, adaptarea portofoliului de investitii, solutiile de factoring si gasirea capcanelor in M&A. Programul evenimentului se axeaza pe trei teme principale - Financiar, Investitii si Management.

La eveniment vor participa middle si top-managers, consilieri financiari, consultanti, manageri de tara, manageri regionali, directori administrativi, directori de dezvoltare, manageri si consultanti de vanzari.

Taxa de participare este de 75 de euro + TVA/persoana, la care se acorda o reducere de 10% pentru cel putin trei persoane din cadrul aceleiasi companii Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seminar “Solutii de management al riscului financiar in contextul crizei economice” (19 mai 2009)

Evenimentul, organizat de BTL Design, va avea loc pe 19 mai, la Hotel Novotel - sala Paris Rive Droite, in Bucuresti.

Temele abordate in cadrul seminarului se vor referi la recuperarea creantelor, practica si legislatia in domeniul insolventei si protejarea afacerii prin asigurarile de credit comercial.

Taxa de participare este de 65 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Managementul talentului si pregatirea succesiunii" (19 - 20 mai 2009)

Evenimentul, organizat de Codecs, prin HR Vocational School, va avea loc in zilele de 19 si 20 mai, la Centrul de training Codecs din Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Instrumente fundamentale in managementul talentului; Strategia de business si planificare; Planificarea succesiunii; Planificarea talentului; Managementul talentului; Achizitia talentelor; Dezvoltarea talentului; Retentia talentelor; Evaluarea eficacitatii si a propriului succes.

Cursul este recomandat pentru: practicienii de HR si de Learning&Development responsabili de/sau implicati in managementul talentului; managerii de linie cu responsabilitati in gestionarea procesului de talent; consultantii sau furnizorii externi de invatare si dezvoltare, care doresc sa-si formeze aptitudini si cunostinte in domeniul consultantei pentru companiile client existente si potentiale.

Taxa de participare este de 396 de euro + TVA/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 10% - 12% pentru 2 - 4 programe achizitionate; 5% pentru cursanti sau absolventi ai "Certificate in Personnel Practice".

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta "Strategii Anti-Criza in Retail" (19 mai 2009)

Evenimentul, organizat de Business Media Group in parteneriat cu Rockmedia, va avea loc pe 19 mai, la Hotel Intercontinental, in Bucuresti.

Luand in considerare contextul actual, conferinta isi propune sa raspunda la intrebari precum: Care sunt solutiile in contextul blocarii creditelor, a efectului de downgrading in comportamentul de cumparare, in conditiile in care schimburile comerciale vor ajunge la cel mai scazut nivel din ultimii 80 de ani, potrivit unui studiu al Bancii Mondiale? Mai poate cineva sa sustina promotii in perioada de criza si cat de mult ne putem baza pe solutia optimizarii spatiului?

Printre participanti se numara: manageri de achizitii; sefi de departamente de distibutie; specialisti in vanzari; retail brokeri; directori de productie; consultanti; consilieri clienti retail din banci; directori regionali.

Taxa de participare este de 75 de euro + TVA/persoana, la care se acorda o reducere de 10% pentru cel putin trei persoane din cadrul aceleiasi companii.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.