Training “Start Promo” (19 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc pe 19 martie la Hotel Caro, in Bucuresti, si face parte din seria training-urilor scurte Shot Picant.

Training-ul se adreseaza tuturor celor care vor sa-si consolideze pragmatic si rapid cunostintele din domeniul comunicarii de marketing.

Tematica abordata in cadrul training-ului cuprinde: Scopul si obiectivele comunicarii de marketing; Principalele tehnici de comunicare de marketing; Publicitate; Promovarea vanzarilor; Relatii Publice; Comunicare online; Marketing direct; Comunicare prin eveniment. Training-ul se va finaliza cu workshop-ul “Proiectarea unei campanii de comunicare”.

Taxa de participare este de 270 de lei + TVA/persoana, la care se acorda o reducere de 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Project Management" (19 - 20 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Qualians, va avea loc in zilele de 19 si 20 martie, la Hotelul Novotel din Bucuresti.

Cursul se adreseaza celor care sunt implicati in proiecte, dar care nu au o educatie in managementul proiectelor.

Temele abordate in cadrul cursului vor fi: Definirea unui proiect si caracteristicile proiectelor de succes; Factori de risc intr-un proiect: brainstorming negativ; Etapele unui proiect; Definirea obiectivelor unui proiect: Drill Down Technique; Modele de planificare - implementare; Instrumente de lucru in elaborarea si implementarea proiectelor: GRID Analysis, Work Breakdown Structure, Fisa Gantt si tabelul RASID; Desfasurarea sedintelor de proiect; Evaluarea proiectului si salvarea know-how-ului dobandit. Cursul se va incheia cu o aplicatie practica.

Taxa de participare este de 539 de euro + TVA/persoana, iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Event'or" (19 - 20 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc in zilele de 19 si 20 martie, la Hotel Caro, in Bucuresti.

"Event'or" isi propune sa prezinte informatiile esentiale in organizarea unui eveniment de afaceri, indiferent ca este vorba despre un eveniment deschis sau unul corporate.

Training-ul se adreseaza persoanelor care au cunostinte si experienta reduse sau medii in oganizarea evenimentelor de afaceri.

Taxa de participare este de 1.500 de lei + TVA/persoana. La aceasta taxa se pot aplica urmatoarele reduceri: 10% pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 2 martie; 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie, reducere cumulabila cu cea pentru inscrieri rapide. Data limita pentru inscrieri este 16 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Contrast ReInvent" (19 - 20 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Contrast HR, va avea loc in zilele de 19 si 20 martie, la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in Bucuresti.

Training-ul este dedicat managementului propriei cariere si se adreseaza celor care isi doresc recunoastere profesionala sau celor care vor sa-si schimbe domeniul si sa exploreze noi optiuni de cariera.

Taxa de participare este de 1.000 de lei + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Incubator de Proiecte si Afaceri Europene - Editia a II-a (19 - 21 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Fundatia Eurolink - Casa Europei, va avea loc in perioada 19 - 21 martie, la Centrul de Training Aleron, in Bucuresti.

Aceasta editie a Incubatorului va pune accent pe implementarea conceptului de Knowledge Management in dezvoltarea proiectelor finantate din fonduri europene, fiind organizata sub forma unei reuniuni de lucru.

Participantii la reuniune trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: studii superioare finalizate (sau in an terminal); nivel cel putin mediu de cunoastere a limbii engleze; interes pentru procesul de implementare/gestionare a programelor finantate din fonduri UE, ajutoare de stat sau alte programe internationale de sprijin.

Acest eveniment este organizat in sistem nonprofit de auto-finantare, iar contributia fiecarui participant se va ridica la 1.185 de lei.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training “Legislatie de import-export” (19 - 22 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Fundatia Rubin, va avea loc in perioada 19 - 22 martie.

Aceasta reprezinta prima sesiune de training din cadrul proiectului „Mobilitatea transfrontaliera turistica si economica - motor al dezvoltarii locale”, realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin programul PHARE CBC de cooperare transfrontaliera intre Romania si Serbia.

Proiectul se adreseaza promotorilor activitatilor turistice si reprezentantilor firmelor care doresc sa investeasca in zonele Dubova (jud. Mehedinti) si Kikinda (Serbia) - IMM-uri, agentii de turism, ONG-uri etc.

Sesiunile de training au drept scop specializarea resurselor umane si consolidarea structurilor organizationale, avand ca rezultat actori locali capabili sa elaboreze strategii si activitati/proiecte de colaborare turistica si economica transfrontaliera.

Training-urile se vor desfasura in Timisoara, Dubova si Kikinda. Toate costurile legate de derularea activitatilor (transport, cazare, masa) sunt suportate de Fundatia Rubin. De asemenea, participarea la training-uri este gratuita.

Mai multe informatii pot fi solicitate la numarul de telefon 0356.442.770 sau la office @ fundatiarubin. ro, persoana de contact Roxana Petre.