Workshop Empretec - program international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in business (19 - 27 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania, va avea loc in perioada 19 - 27 martie, in Bucuresti.

Grupul tinta este reprezentat de antreprenori si potentiali antreprenori.

Participantii la workshop vor avea ocazia sa inteleaga cum gandesc si cum se comporta antreprenorii de succes in diferite situatii, sa invete sa negocieze, sa conduca, sa se impuna, sa influenteze si sa controleze rezultatele, sa inteleaga motivele pentru care unele companiile au succes inclusiv in perioada de criza, sa discute cu bancile, sa se descurce in situatii  limita, sa lucreze in echipa, sa isi recunoasca punctele puternice si sa le identifice pe cele pe care doresc sa le imbunatateasca. De asemenea, participantii vor avea posibilitatea sa testeze si sa aplice experienta zilnica in toate exercitiile atelierului de lucru, dar si in afacerea curenta.

Taxa de participare este de 800 de euro/persoana pentru cei care platesc in ultima luna. In situatia in care plata este efectuata cu mai mult de o luna inainte de inceperea workshop-ului, taxa de participare este de 650 de euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Targul national de agricultura si industrie alimentara Agro Expo Bucovina (19 - 21 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava, va avea loc in perioada 19 - 21 martie, in Suceava.

Targul se va axa pe masini, utilaje si tehnologii pentru industria alimentara, aparatura de laborator, produse alimentare, echipamente de protectie pentru industria alimentara, producatori agricoli, unitati de cercetare, masini, utilaje si unelte agricole etc.

De asemenea, vizitatorii pot participa si la a treia editie a Forumului Economic “Agricultura Incotro?” organizat in prima zi a evenimentului, unde vor avea loc discutii atat despre problemele actuale ale acestui sector, cat si despre potentialele solutii pentru un succes cat mai mare in domeniu. Tematica abordata in cadrul forumului va fi urmatoarea: Satul romanesc prezent si viitor; Produsele traditionale romanesti realitati si perspective; Promovarea produselor ecologice de la general la particular.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Operational Risk Management” (19 martie 2010)

Evenimentul, organizat de PRMIA Bucharest Chapter, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor Iasi si managementul-riscurilor.ro, va avea loc pe 19 martie, in Iasi.

Tema workshop-ului va fi “Operational Risk - Pet or Beast?” - Why operational risk is the last risk to be addressed? Not because it is the least important, but because it is the hardest. Speaker-ul invitat este Hansruedi Schütter, Executive Director, Asia and Middle East, la RiskBusiness International Ltd.

Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.