Conferinta “Un parteneriat pentru promovarea antreprenoriatului in Romania - Editia a doua” (19 noiembrie 2009)
Evenimentul, organizat de GEA Strategy & Consulting, va avea loc pe 19 noiembrie, in cadrul editiei de anul acesta a GEW (Global Entrepreneurship Week), la hotelul Marriott din Bucuresti.

Cea de-a doua editie a evenimentului va pune accent pe prezentarea unor cazuri practice de sprijin a initiativelor antreprenoriale locale (microintreprinderi, start-up-uri, ONG-uri) din mediul urban si rural, prin intermediul bugetului national si fondurilor structurale.

Conferinta se adreseaza se adreseaza nu numai segmentului tinerilor antreprenorilor romani de succes care si-au inceput deja o afacere, ci si studentilor cu potential, care pot profita de schemele existente de finantare pentru a -si începe o afacere.

Ca si in prima editie, conferinta va reuni reprezentanti ai Guvernului, ai administratiei publice locale si membri ai comunitatii de afaceri si sociale.

Mai multe informatii privind participarea la eveniment pot fi solicitate la  catalina [punct] neagu [la] geaconsulting.ro

 

Conferinta “Marketing 360” (19 noiembrie 2009)
Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc pe 19 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel, in Bucuresti.

Practicieni locali recunoscuti sunt invitati sa ofere solutii concrete prin care companiile pot creste eficienta campaniilor de marketing si identifica noi oportunitati de crestere pe o piata competitiva, in care bugetele sunt tot mai restranse, iar mizele tot mai ridicate.

In cadrul unor sesiuni interactive vor fi prezentate strategii pentru optimizarea bugetului si a mixului de canale media (ce sa tai, ce sa pastrezi, ce sa cresti); solutii de marketing la viteza new media: cum comunici eficient si cu costuri reduse; bune practici in revitalizarea brandului si consolidarea pozitiei pe piata; abordari si idei inovative pentru fidelizarea clientilor si motivarea consumatorilor sceptici; solutii pentru cresterea interactivitatii campaniilor cu ajutorul strategiilor de mobile web marketing etc.

Taxa de participare este de 95 euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.