Seedmoney Wednesday Breakfast (2 decembrie 2009)

Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, in Bucuresti. Locul de intalnire este de regula Orange Concept Store, cu unele exceptii care sunt anuntate din timp participantilor.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 

Curs "HR as a Business Partner" (2 - 3 decembrie 2009)

Evenimentul, organizat de Codecs, prin HR Vocational School, va avea loc in zilele de 2 si 3 decembrie, la Centrul de training Codecs din Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Modelul “HR as a Business Partner”; Cum devii un “Business Partner” de succes?; Dezvoltarea “partenerilor”. Sperante si grji; “HR as a Business Partner” - componenta de operatiuni; Actiuni cheie.

Cursul este recomandat pentru: cei care sunt deja Business Partners sau cei care aspira la aceasta pozitie; top-managementul organizatiilor ce doresc sa implementeze această solutie si vor sa-si imbunatateasca abordarea; practicieni de HR ce doresc sa invete sau sa afle mai multe despre acest subiect.

Taxa de participare este de 396 de euro + TVA/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 10% - 12% pentru 2 - 4 programe achizitionate; 5% pentru cursanti sau absolventi ai "Certificate in Personnel Practice".

Mai multe informatii pot fi gasite aici.