Eveniment Lumea SEO PPC - Tema PPC (2 martie 2010)
Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) si SEO (Search Engine Optimization), organizate de Ionut Munteanu si Olivian Breda.

Editia din 2 martie va avea loc la Orange Concept Store, in Bucuresti.

Pe langa discutii pe tema PPC, in cadrul evenimentul, vor exista si trei sesiuni de networking (la inceput, in mijlocul intalnirii si la final).

Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Mini Seedcamp Praga (2 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedcamp, va avea loc pe 2 martie, la Praga, in Cehia.

Mini Seedcamp reprezinta o serie de evenimente dedicate antreprenorilor din domeniile web-tech, mobile si software din regiunea EMEA (Europe, the Middle East and Africa).

In cadrul fiecarei editii, start-up-urile selectate in urma inscrierilor sunt puse fata in fata cu antreprenori experimentati, investitori si dezvoltatori, intr-o zi de mentoring intens, discutii si prezentari.

La finalul seriei de evenimente, in luna iulie, va avea loc o selectie a proiectelor care vor beneficia de investitii. Insa, exista si posibilitatea ca un proiect se beneficieze de investitii imediat dupa oricare dintre evenimentele Mini Seedcamp.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Cresterea productivitatii echipei” (2 - 3 martie 2010)
Evenimentul, organizat de UBD prin AchieveGlobal, va avea loc in zilele de 2 si 3 martie, la sediul Achieveglobal, in Bucuresti.

Workshop-ul este structurat pe patru module, care trateaza pe rand urmatoarele teme: Fundamentele dezvoltarii echipei; Dezvoltarea agilitatii echipei; Rezolvarea conflictelor in cadrul echipei; Negocierea resurselor pentru echipa.

Taxa de participare este de 400 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

 
Atelier PHP.Windows (2 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Microsoft, va avea loc pe 2 martie, in Bucuresti.

Agenda atelierului cuprinde: PHP: State of the business; Introducere in IIS; Deploymentul unei aplicatii PHP pe IIS; Hands-on: portarea aplicatiilor de pe Apache pe IIS; Teste de performanta si interpretare; Directii de dezvoltare viitoare (Zend, PHP si Windows Azure).

Ateliere sunt gandite in principiu pentru noii parteneri Microsoft inscrisi in BizSpark (startup-uri) si WebSiteSpark (agentii Web), participarea fiind gratuita. Cei care nu sunt parteneri, dar doresc sa participe la evenimente, trebuie fie sa intre in BizSpark sau WebSiteSpark, fie macar sa aiba o intentie serioasa de a se inscrie in program, chiar daca nu reusesc efectiv pana la data evenimentului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.