Gala Premiilor eCommerce 2010 (2 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Andrei Radu, director Link 2 eCommerce, va avea loc pe 2 septembrie, in Bucuresti.

Magazinele online din Romania se pot inscrie in competitie incepand cu data de 15 iulie si pana pe 12 august. Totusi, nu orice magazin inscris va fi si acceptat in competitie, ci doar magazinele care intrunesc criteriile de preselectie.

Magazinele acceptate in competitie vor fi analizate prin prisma a 80 de criterii de jurizare care au fost regandite de organizatorii GPeC in asa fel incat respectarea lor sa conduca la optimizarea conversiilor.

Pe langa criteriile de jurizare, comerciantii vor fi analizati si de un juriu paralel compus din consumatori obisnuiti, care vor testa procesul de cumparare si uzabilitatea magazinelor cu ajutorul unei tehnologii revolutionare “eye-tracking”.

De asemenea, magazinele care intrunesc criteriile de preselectie vor fi certificate de organizatori, primind butonul “Magazin de Incredere atestat GPeC”.

La Gala Premiilor eCommerce 2010 vor veni, in exclusivitate, speakeri de talie internationala. Unul dintre ei este Bryan Eisenberg, specialist in marketing online si optimizarea conversiilor, care si-a confirmat prezenta in Romania doar la GPeC si va sustine o prezentare cu tema “21 Secrets of Top Converting Websites”.

Inscrierile in competitie se fac pe baza formularului de inscriere disponibil pe site-ul evenimentului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

MBA Master Class - “Entrepreneurship: The Secrets of New Business Ventures” (2 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Maastricht School of Management Romania, va avea loc pe 2 septembrie, in Bucuresti.

Seminarul va fi sustinut de Marius Ghenea, antreprenor in serie si Adjunct Professor of Innovation and New Business Ventures la Maastricht School of Management Romania.

Expunerea lui Marius Ghenea va aborda drumul parcurs de la descoperirea unei oportunitati la planificarea de baza a afacerii si pozitionarea acesteia pe piata.

De asemenea, participantii vor afla daca antreprenorii se nasc sau se formeaza, care este adevarata valoare a unei idei, cum poti avea acces la resurse pentru a-ti creste afacerea sau cum poti actiona ca un antreprenor chiar daca lucrezi intr-un mediu corporate.

Participarea la eveniment este gratuita, insa cei interesati trebuie sa trimita o confirmare de participare pe adresa de e-mail postata pe pagina evenimentului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (2 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.