Geek’n Rolla Londra (20 - 21 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de TechCrunch Europe, va avea loc in zilele de 20 si 21 aprilie, in Londra.

Continuand traditia evenimentului, Geek’n Rolla va consta in primul rand intr-o zi de prezentari si discutii interactive dedicate start-up-urilor. Ceea ce aduce nou anul 2010 este o a doua zi cu focus pe investitii.

Taxa de participare este de 130 de lire/persoana. Pentru inscrierile timpurii taxa se reduce la 95 de lire/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Changemakers - Antreprenoriat.Altfel (20 - 26 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania) sub patronajul ONU, va avea loc in perioada 20 - 26 aprilie, in Bucuresti.

In prima zi a evenimentului va avea loc o conferinta pe tema antreprenoriatului social. Conferinta va fi urmata de The Changemakers Spring School, in cadrul careia, pe o perioada de patru zile, se vor desfasura workshop-uri legate de antreprenoriatul social, unde participantii vor invata sa-si puna bazele propriei afaceri de antreprenoriat social. De asemenea, organizatorii urmaresc crearea unei comunitati cu care sa pastreze legatura si dupa incheierea proiectului.

Nu exista taxa de participare. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Digital Marketing” (20 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 20 aprilie, in Bucuresti.

Workshop-ul va fi sustinut de Filipe Carrera, speaker international, trainer, coach si consultant. De asemenea, Filipe Carrera detine un MBA si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresului mondial al organizatiei Junior Chamber International.

Principalele teme abordate in cadrul workshop-ului vor fi: Impactul tehnologiilor digitale asupra marketingului traditional; Instrumentele web-marketingului - comunitati virtuale, motoarele de cautare, marketing viral, m-Marketing; Puterea Web 2.0; Evaluarea rezultatelor activitatilor de e-marketing.

Taxa de participare este de 110 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Changemakers - Proiect dedicat antreprenoriatului social (20 - 25 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER), sub patronajul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, va avea loc in perioada 20 - 25 aprilie, in Bucuresti.

In deschiderea evenimentului, pe data de 20 aprilie, se va desfasura conferinta “Meet the Changemakers” in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

In perioada 21 - 25 aprilie, studentii interesati de antreprenoriat social pot participa la Scoala de Primavara Changemakers pentru a invata, pentru a-si pune ideile in practica si pentru a face schimb de cunostinte cu studenti straini.

Cele cinci zile ale Scolii de Primavara vor constitui un program educational interactiv cu workshopuri, studii de caz, o vizita la o intreprindere sociala, dar si sfaturi de la experti din domeniu.

Inscrierile pentru Scoala de primavara se fac pe baza de formular online, pe site-ul evenimentului, dar si la standul ASER amplasat in ASE, Cladirea Mihai Eminescu, etaj 1. Termenul limita pentru depunerea formularelor de inscriere este 16 aprilie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.