Training "Negocieri - Abilitati de baza" (20 - 21 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 20 si 21 februarie, la U-Business Center, in Bucuresti.

Training-ul se adreseaza persoanelor din middle si top management, care au nevoie de imbunatatirea abilitatilor de negociere si/sau reimprospatarea cunostintelor, noilor angajati care trebuie sa-si insuseasca rapid cunostintele si abilitatile de baza in negociere, sau oricarui angajat care este implicat intr-un proces ce are drept scop obtinerea unor rezultate stabilite.

Taxa de participare este de 375 de euro + TVA/persoana, la care se aplica reduceri de 3% - 10%, pentru inscrierea simultana a trei - sase participanti.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Manager Resurse Umane" (20 februarie - 1 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Humans - People Academy, va avea loc intre 20 - 22 februarie (modulul I) si 27 februarie - 1 martie (modulul II), la Iasi.
Cursul are urmatoarea tematica: Cultura organizationala; Structura organizatorica; Managementul previzional al resurselor umane; Posturile de lucru; Recrutarea resurselor umane; Selectia personalului; Evaluarea performantelor angajatilor; Managementul recompenselor: motivarea, satisfactia si implicarea in munca; Salarizare; Formarea personalului; Profilul managerului de resurse umane.

Taxa de participare este de 1.190 de lei (scutit de TVA), la care se poate aplica o reducere de 10% pentru: organizatiile/institutiile care isi inscriu cel putin doi reprezentanti la curs; persoanele care se mai inscriu la un alt curs organizat de Humans; studenti.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.