Seedmoney Wednesday Breakfast (20 ianuarie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, in Bucuresti. Locul de intalnire este de regula Orange Concept Store, cu unele exceptii care sunt anuntate din timp participantilor.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 

Workshop “Despre HR si finantele firmei” (20 ianuarie 2010)
Evenimentul, organizat de ABC Training Consulting, va avea loc pe 20 ianuarie, in Bucuresti.

Scopul workshop-ului este de a intelege “limbajul finantelor afacerii” si de a crea premisele unei comunicari eficiente intre profesionistii in HR si top managementul companiei.

Printre subiectele propuse pentru analiza, studii de caz si discutii libere se numara: Continutul si semnificatia principalelor notiuni si situatii financiare ale firmei; Prioritati de business pentru mentinerea stabilitatii financiare a afacerii pe termen scurt, mediu si lung: managementul cash-flow-ului,  managementul creantelor si al datoriilor, managementul vanzarilor si al costurilor; Necesitatea identificarii oamenilor-cheie si pregatirea profesionala a angajatilor in concordanta cu prioritatile de business ale firmei; Determinarea randamentului investitiei (ROI) in training management financiar; Elaborarea tablourilor de bord, financiare si non-financiare, specifice departamentului HR – ca instrumente de comunicare eficienta cu managementul firmei.

Taxa de participare este de 200 lei (cu TVA inclus)/ persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.