Curs autorizat de Formator (20 - 22 si 27 - 29 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de Schultz Consulting, va avea loc in perioada 20-22 si 27-29 iunie, in Bucuresti, la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Tronson II, mezanin, camera 3.

Cursul prezinta tehnici provenite din scoala americana de training combinate cu tehnici europene si cuprinde module precum stiluri de invatare, comunicare sau organizarea sesiunii de instruire.

Absolventii vor deveni Formatori certificati conform ocupatiei de Formator din COR.

Taxa de participare este de 1.800 lei/participant (1.600 lei taxa curs si 200 lei taxa examen absolvire) si trebuie achitata pana la data de 17 iunie. Aceasta acopera costurile cu privire la traineri, materiale, catering, pauze de cafea si examenele de la sfarsitul modulelor. Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Curs autorizat Manager de Proiect (20 - 29 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de Schultz Consulting, va avea loc in perioada 20 - 22 iunie si 27- 29 iunie, la sediul Schultz Consulting, filiala Cluj Napoca, Calea Manastur 105.

Cursul urmareste dezvoltarea unor abilitati de baza pentru un manager de proiect, finalizandu-se cu o evaluare a acestor abilitati, cat si a cunostintelor dobandite, participantii fiind certificati ca manageri de proiect.

In cadrul evenimentului, participantii vor putea identifica cea mai potrivita sursa de finantare pentru ideea de proiect dezvoltata (in special din Fonduri Structurale) si vor afla care sunt pasii ce trebuie parcursi pentru obtinerea unei finantari nerambursabile.

Taxa de participare este de 1.000 de RON/persoana. Mai multe detalii pot fi gasite aici.