OpenCoffee Club (20 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

The Marketing Leaders 2010 (20 - 21 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Best Marketing si One Good Ideea, va avea loc in zilele de 20 si 21 mai, la Viena, in Austria.

Publicul tinta este format din specialisti din companii si antreprenori din domeniile marketing si vanzari, comunicare, branding, publicitate.

La forum participa 40 de speakeri, specialisti din industria marketing-ului, din tarile Uniunii Europene. Temele de discutie se vor concentra pe trei arii principale - Digital Marketing, Marketing Effectiveness, Customer Insights.

Taxa de participare este de 1.575 de euro + TVA/persoana, pana la 30 aprilie, sau de 1.795 de euro + TVA/persoana, pana la 19 aprilie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.