Curs intensiv de publicitate online (20 - 21 mai 2011)
Cursul intensiv de publicitate online este organizat de Marketeer.net si va fi sustinut de catre Doru Panaitescu in zilele 20 si 21 mai, la Timisoara.

Participantii la curs pot fi din randul antreprenorilor online, brand si marketing managerilor, vanzatorilor de media online, plannerilor media sau specialistilor din agentii interactive, de media sau PR online.

In cadrul trainingului vor fi atinse urmatoarele teme: Piata de publicitate online din Romania. Despre jucatori si internauti; Planificare media online; Proiecte Beyond-the-banner; Google Adwords si alte solutii de publicitate contextuala; Web 2.0 si ramuri ale marketingului digital; Marketing viral; Segmentarea in publicitatea online.

Taxa de participare este de 395 euro + TVA/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

International Franchise and Branding Exhibition (20 - 22 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Asociatia Romana de Franciza si partenerii sai, va avea loc in perioada 20 - 22 mai, la World Trade Plaza, in Bucuresti.

IFBE (International Franchise and Branding Exhibition) reprezinta un targ B2B (Business to Business) important, precum si o sursa de noutati si tendinte de pe piata de franciza si branding.

Pe parcursul celor trei zile, participantii la eveniment vor putea interactiona direct cu francizori romani, master francizati, francizori externi,  finantisti, consultanti, oameni de afaceri, investitori si antreprenori din Romania, precum si reprezentanti ai aparatului administrativ si comercial al Euroregiunilor din Romania.

IFBE are ca scop imbunatatirea pietei autohtone de franciza, dar si o mai buna raportare a acesteia la cea  internationala, reunind expozanti din diferite tari ale Uniunii Europene.

Participantii vor avea ocazia sa viziteze standurile expozantilor si vor putea beneficia de expertiza unor renumiti specialisti din domeniu, prezenti la conferinta din 20 mai, precum si la workshop-urile din cea de a doua si a treia  zi a targului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.