Curs ”Controlling. Profitabilitatea afacerilor” - Modulul I: Bazele Controlling-ului (20 - 21 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Exegens Management Consultants, va avea loc in zilele de 20 si 21 martie, la Hotel Ibis - Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Cursul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: specialisti si manageri in controlling; profesionisti in finante; manageri operatiuni, achizitii, IT, HR, vanzari, marketing; angajati in Supply Chain din productie, distributie si servicii.

Principalele teme abordate in cadrul acestui modul vor fi: Conceptul de Controlling; Corporate Philosophy & Planning; Bugetul; Control & Controlul Bugetar; Rapoartele Controller-ului; Controller Organization.

Taxa de participare este de 310 euro + TVA/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 5% pentru minim trei participanti din cadrul aceleiasi companii, la un modul, si tot 5% pentru un participant la toate cele trei module ale cursului.

Data limita de inscriere este 16 martie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs Autorizat de Formator (20 - 29 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Schultz Consulting, va avea loc intre 20 - 22 si 27 - 29 martie, la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in Bucuresti.

Cursul cuprinde urmatoarele module: Stiluri de invatare; Comunicare; Metode si tehnici de invatare; Realizarea Planului de invatare; Organizarea sesiunii de instruire; Evaluarea sesiunii de instruire.

La finalul cursului, fiecare participant va avea oportunitatea de a planifica si sustine o sesiune de training interactiva pentru colegii sai, in urma careia va primi feedback de la colegi referitor la impactul acestei sesiuni. In plus, va primi si feed-back constructiv de la trainer.

Taxa de participare este de 2.000 de lei/persoana. Data limita pentru inscrieri este 17 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.