20 mil. euro pentru doua magazine Praktiker in Deva si Pitesti


Cele doua unitati vor fi deschise in luna iunie, astfel, compania ajungand la 22 de magazine pe piata locala.

Magazinul din Deva va fi primul pe care Praktiker il deschide anul acesta. Investitia in unitatea din Deva se ridica la aproximativ 8,5 milioane de euro iar cea pentru magazinul din Pitesti ajunge la aproximativ 12 milioane de euro.

"In cei sase ani de cand ne-am inceput activitatea, reteaua noastra de magazine s-a extins foarte repede, iar acum suntem intr-un punct in care putem vorbi de o consolidare a prezentei noastre la nivel regional", spune Guenter Vosskaemper, director general, Praktiker Romania.

Odata cu deschiderea celor doua noi magazine, Praktiker Romania va ajunge la 22 de unitati in total, iar suprafata de vanzare a retelei va depasi 140.000 mp. Compania este prezenta in 17 orase, situate in toate regiunile tarii.

Anul acesta, Praktiker Romania are in plan sa finalizeze mai mult de cinci proiecte de magazine. In urmatorii 2 - 3 ani, reteaua companiei se va extinde la peste 30 de unitati si va acoperi toate orasele din tara cu peste 120.000 de locuitori.

Lansarea proiectelor de la Deva si Pitesti aduce totalul investitiilor realizate de Praktiker Romania, de la inceputul activitatii sale si pana in prezent, la peste 200 de milioane de euro.


Nu exista comentarii