Business Angels Network (20 noiembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Junior Achievement Romania va avea loc in data de 20 noiembrie la Hotelul Hilton din Bucuresti, orele 17:00 - 19:00, si face perte din seria de manifestari incadrate in Global Entrepreneurship Week.

Scopul evenimentului este de a promova tineri antreprenori si de a le crea noi oportunitati de dezvoltare a afacerilor lor. In acest sens, evenimentul reuneste investitori romani interesati de start-up-uri cu potential de dezvoltare, cat si reprezentanti ai unor fonduri de investitii.

Mai multe informatii pot fi solicitate la adresa de e-mail lucian.g [at] jaromania [dot] org.

 

Femeia Antreprenor in Romania (20 noiembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Fundatia Gentica, va avea loc in data de 20 noiembrie la Muzeul National de Geologie din Bucuresti, la ora 13.30, si face parte din seria de manifestari incadrate in Global Entrepreneurship Week.

In cadrul evenimentului, femei antreprenor de succes din domenii diferite vor aborda teme ca: succesul feminin in afaceri - mai greu de atins in societatea romaneasca (argumente pro si contra), implicarea femeilor antreprenor in educatie si in problemele sociale.

Mai multe informatii pot fi solicitate la adresa de email alexandra [at] gentica [dot] ro.

 

“Fresh!” - Training de recrutare si selectie (20 - 21 noiembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Contrast HR, va avea loc in zilele de 20 si 21 noiembrie in cadrul Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

Tematica evenimentului atinge trei puncte esentiale privind procesul de recrutare si selectie, si anume: planificarea eficienta, identificarea si definirea caracteristicilor cruciale ale postului, recrutarea si selectarea inteligenta.

Inscrierile se fac pe site-ul companiei,  prin completarea formularului de aplicare si cu respectarea termenului limita de 18 noiembrie 2008. Taxa de participare este de 1.000 de lei + TVA, iar numarul de locuri disponibile este de 10 participanti.