Orange Online MeetUp (20 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Orange Romania, va avea loc pe 20 septembrie, la Orange concept store, in Bucuresti.

In cadrul evenimentului se va discuta despre cum optimizam o campanie de Search Engine Marketing (SEM), cum concepem ad-uri cat mai eficiente astfel incat sa ne adresam unui public tinta relevant si sa obtinem rate de conversie cat mai mari.

Invitatii speciali ai acestei editii a Online MeetUp sunt Amelie de Cheffontaines, Sales Manager, si Hodalu Essohana Assih, Senior Account Manager & PPC Specialist, din cadrul agentiei eSearchVision, Franta.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta ”Sustenabilitate si responsabilitate sociala prin invatare in IMM-uri” (20 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de FiaTest, va avea loc pe 20 septembrie, in Bucuresti. Coordonatorul proiectului este Facultatea de Economie si Management din cadrul Kaunas University - Lituania. Pe langa Romania, se vor mai alatura evenimentului si parteneri din Germania, Polonia, Letonia, Spania, Portugalia, Cipru, Bulgaria.

Punctul principal din cadrul conferintei consta in prezentarea metodologiei “Pas cu Pas” de implementare a unor actiuni de responsabilitate sociala in IMM-uri, care va fi oferita in mod gratuit tuturor participantilor.

Pas cu pas” presupune promovarea muncii integrand activitatile de invatare in cadrul IMM-urilor pe baza unui instrument specific proiectat si testat in IMM-uri in scopul intelegerii importantei de a deveni Responsabil Social.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.