Curs “Business Networking” (21 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 21 aprilie, la Hotel Dacia RRT, in Bucuresti.

Printre punctele cheie ale cursului se numara: Evalueaza la ce evenimente sau retele de contacte merita sa participi; Invata cum sa intri in discutie, sa construiesti un raport si sa dezvolti o conversatie aprinsa; Exerseaza un mod clar de a te introduce astfel ca cei din jurul tau sa te cunoasca asa cum iti doresti; Comunicare Verbala si Non-verbala, tehnici de conversatie.

Taxa de participare este de 130 euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seedmoney Wednesday Breakfast (21 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, la Bucharest Hubb.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 

Curs “Tehnici de solutionare a problemelor si de luare a deciziilor” (21 - 22 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Evolutiv Consultants Network, va avea loc in zilele de 21 si 22 aprilie, la Hotel Ramada Parc, in Bucuresti.

Printre temele abordate in cadrul cursului se numara: Luarea deciziilor; Identificarea stilului preferat de rezolvare a problemelor; Bucla decizionala; Capcane posibile in elaborarea deciziilor; Instrumente in sprijinul procesului decizional; Procese decizionale de grup; Identificarea si abordarea riscului in procesul decisional; Creativitatea in luarea deciziilor, a gandi “out of the box”; Gandirea laterala; Brainstormingul; Cum sa te descurci cu emotiile negative; Aplicatii practice a criteriilor de luare a deciiziilor.

Taxa de participare este de 940  de lei  + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Start-up School 2010 (21 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc pe 21 aprilie, la Hotel Howard Johnson, in Bucuresti.

Start-up School se adreseaza tinerilor cu varste de pana la 26 de ani (studenti, masteranzi sau proaspat absolventi) care doresc sa inceapa o afacere online sau au in vedere aceasta optiune. Participantii vor sta fata in fata cu o serie de antreprenori cu experienta in zona Internetului si cu specialisti in ariile cheie ce contribuie la crearea unei afaceri.

In cadrul evenimentului se vor desfasura conferinte pe urmatoarele teme: Totul porneste de la o idee; Unde gasesti resursele de business de care ai nevoie si cum le alegi pe cele potrivite cu afacerea ta; Ce model de business ai; Cum iti finantezi afacerea online; Ce tip de societate comerciala alegi pentru start-up-ul tau; Ce faci cu banii si cum iti pui afacerea pe picioare; Cum iti planifici resursele tehnologice; Cum iti lansezi proiectul.

La finalul conferintelor va avea loc un concurs de idei si proiecte dedicate Internetului. Dintre ideile selectate sa participe la eveniment, un proiect va fi premiat cu suma de 1.000 euro, pe baza aprecierilor primite din partea juriului format din antreprenori.

Participarea se face pe baza unei invitatii ce poate fi solicitata prin asociatiile studentesti partenere sau direct completand formularul postat pe site-ul evenimentului.

 

Eveniment Romanian Managers - “Cum abordezi corect managementul performantei?” (21 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Romanian Managers, va avea loc pe 21 aprilie, la Cafepedia, Piata Romana, in Bucuresti.

Publicul tinta este format din antreprenori, top manageri, coordonatori de echipa, directori de departament etc.

Agenda evenimentului cuprinde: Ce include un program de restructurare si reorganizare; Pasii unei concedieri eficiente pentru tine si  corecte pentru angajat; Cum te pot ajuta serviciile de outplacement, pe tine si pe angajatii tai; Care sunt aspectele din managementul corporatist ce te pot ajuta in afacerea ta; Care sunt aspectele din managementul antreprenorial ce te pot ajuta in activitatea ta; In ce consta exact managementul performantei si cum te poate ajuta aplicarea acestei tehnici.

Taxa de participare este de 95 de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.